Connect with us

Γ' Εθνική

Κρίσιμη Τετάρτη για τον ΑΟΑΝ ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου μετά τις διοικητικές εξελίξεις και την αποχώρηση του Λάμπρου Μάρη από το Δ.Σ. θα πραγματοποιήσει Γ.Σ. την επόμενη Τετάρτη προκειμένου να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή της στην Γ’ Εθνική.

 

Η συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου και με ανακοίνωση του ο ΑΟΑΝ καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών προκειμένου να παρθεί η πιο κρίσιμη απόφαση των τελευταίων χρόνων.

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ

Την Τετάρτη (19/6) αποφασίζουμε ΟΛΟΙ μαζί για τη Γ’ εθνική!

Η πιο σημαντική συνάντηση των τελευταίων ετών για την ομάδα μας, από την οποία και θα εξαρτηθεί η συμμετοχή της στη Γ’ εθνική την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025, ορίστηκε για την Τετάρτη (19/6) στις 19.00 στο στάδιο του Αγίου Νικολάου και την κερκίδα των επισήμων.

Πρόκειται για μια συνάντηση όπου πρόκειται να συζητηθούν όλα τα θέματα, για το αν τελικά θέλουμε και μπορούμε σαν πόλη να στηρίξουμε και να κρατήσουμε τον ΑΟΑΝ στην Γ’ εθνική, καθώς περιθώρια δεν υπάρχουν και η απόφαση που θα παρθεί θα είναι οριστική.

Η παρουσία όλων όσων θέλουν την ομάδα στη Γ’ εθνική και μπορούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο και από κάθε πόστο κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη, καθώς κανένας δεν περισσεύει.

Γ' Εθνική

Συνεχίζει στον Άρη Πετρούπολης ο Αρναρέλλης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Συνεχίζει με Μουρτζανό η Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Από τον Αλμυρό, στον Παναιτωλικό ο Γιώργος Αγαπάκης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO