Connect with us

Ακαδημίες

ΑΠ Σούδας: Έρχεται το Youth Football Camp σε συνεργασία με την ΑΕΚ

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί το Youth Football Camp σε συνεργασία με το ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK

 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας σε συνεργασία με το ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK ανακοίνωσε τη διεξαγωγή της δραστηριότητας Καταγραφής Ικανοτήτων νεαρών ποδοσφαιριστών στα Χανιά (Youth Football Camp Χανιά 2024).

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας στο γήπεδο της Σούδας θα φιλοξενηθούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2010, 2011 και 2012. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του προπονητή Κ-14 της ΑΕΚ Τάσου Στασινόπουλου και του Γυμναστή Κ-17 και Κ-14 της ΑΕΚ Γιώργου Παπαλεοντίου καθώς και των αρμοδίων προπονητών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας.

Το Camp θα είναι ανοιχτό και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές το επιθυμούν ανεξαρτήτως Ακαδημίας. Για τη συμμετοχή  απαιτείται η συμπλήρωση και αποστολή της Φόρμας Συμμετοχής (πατήστε εδώ) μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024. Ο αριθμός των αθλητών που θα αξιολογηθούν ανά ηλικιακό τμήμα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του Camp

Σημειώσεις για τους συμμετέχοντες αθλητές :

  • Για τη συμμετοχή αθλητή στο Camp είναι υποχρεωτική η προσκόμιση Κάρτας Υγείας Αθλητή σε ισχύ
  • Η ενδυμασία συμμετοχής στο Camp είναι λευκή φανέλλα – μαύρο σορτ
  • Προσέλευση συμμετεχόντων αθλητών στο γήπεδο 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη της προπόνησης της ηλικιακής κατηγορίας που ανήκουν

Υπεύθυνοι επικοινωνίας : Παπαγεωργίου Αντώνης, τηλ : 6972216024

Τζατζιμάκης Γιώργος, τηλ : 6977194408

Κατά τη διάρκεια του Camp θα πραγματοποιηθεί και κοινωνική δράση συλλογής και προσφοράς καθαρού και αξιοπρεπούς ρουχισμού ο οποίος μέσω του Fabric Republic προσφέρεται σε κοινωφελείς οργανισμούς και διανέμεται σε όσους έχουν ανάγκη. 

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τα «Γρανιτάκια»! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας για την ολοκλήρωση της σεζόν

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO