Connect with us

Γ' ΕΠΣΧ

Νέος προπονητής στον Τάλω ο Κυριάκος Γρηγοράκης

Ο Κυριάκος Γρηγοράκης είναι ο νέος προπονητής του Τάλου Λενταριανών.

 

 

 

Ο Κυριάκος Γρηγοράκης, ο οποίος την περσινή χρονιά επέστρεψε στους πάγκους για λογαριασμό της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Χανιά, είναι ο νέος προπονητής του Τάλου Λενταριανών όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμμπτης μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον καταξιωμένο προπονητή, Κυριάκο Γρηγοράκη.

Ο κ. Γρηγοράκης έρχεται στην οικογένεια του Α.Σ. Τάλως Λενταριανών με πλούσια εμπειρία και όραμα, έτοιμος να συμβάλλει στην ανάπτυξη και επιτυχία της ομάδας μας.

Η παρουσία του νέου προπονητή μας σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον σύλλογό μας, γεμάτη προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες για να αναδείξουμε το ταλέντο και την προσπάθεια των αθλητών μας. Είμαστε βέβαιοι ότι με τη συνεργασία και την καθοδήγησή του, θα πετύχουμε σπουδαία αποτελέσματα και θα γράψουμε νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου μας.

Καλωσορίζουμε θερμά τον Κυριάκο Γρηγοράκη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του έργο. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεισφορά του θα είναι ανεκτίμητη και ανυπομονούμε να δούμε την ομάδα μας να ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίζετε διαρκώς τις προσπάθειές μας και σας καλούμε να σταθείτε στο πλευρό της ομάδας μας, αγκαλιάζοντας τις νέες προκλήσεις με πάθος και ενθουσιασμό.

Με εκτίμηση,
Διοικητικό Συμβούλιο Α.Σ. Τάλως Λενταριανών

Α' ΕΠΣΧ

Στις 14-15 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα στο πρωτάθλημα – 7/9 ξεκινάει το Κύπελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' ΕΠΣΧ

Πένθος στον Πλατανιά για τον θάνατο του Κώστα Βαρουξάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' ΕΠΣΧ

Νέοι Μινωταύρου: Τρεις ακόμα προσθήκες από την Κ16

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO