Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Γενική Συνέλευση και προκήρυξη εκλογών στον Άρη Σούδας

Τακτική Γενική συνέλευση στον Άρη Σούδας την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Άρη Σούδας έκανε γνωστό πως συγκαλεί Τακτική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή στις 28 Ιουνίου. Ανάμεσα στα θέματα και η προκήρυξη και διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Αναλυτικά 

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ σύμφωνα με το άρθρο 8 του καταστατικού και με την υπ’ αριθμ. 126/6-6-2024 ομόφωνη απόφαση του, συγκαλεί την Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου την 28η Ιουνίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνελεύσεων του σωματείου, στο Δημοτικό Γήπεδο Σούδας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο : Διοικητικός απολογισμός περιόδου 2023-24.

Θέμα 2ο : Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής περιόδου 2023-24.

Θέμα 3ο : Έγκριση οικονομικού απολογισμού περιόδου 2023-24, προϋπολογισμού περιόδου 2024-25 και απαλλαγή των μελών ΔΣ από κάθε ευθύνη.

Θέμα 4ο : Προκήρυξη και διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Αιτήσεις υποψηφιοτήτων για τις θέσεις του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής υποβάλλονται το αργότερο έως το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:00 μ.μ. στα γραφεία του Σωματείου. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και να υποβάλουν μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν τα κωλύματα, που ορίζονται στο άρθρο 3 του Ν. 2725/1999, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Προσκαλούμε όλα τα μέλη του σωματείου να δώσουν το παρών και να στηρίξουν την προσπάθεια για την ενίσχυση του σωματείου και την επίτευξη των στόχων του.

Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα στον ίδιο τόπο και χρόνο, με τα ίδια θέματα και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Εκ του Δ.Σ.

Α' ΕΠΣΧ

Ιωνία 2000: Ανακοίνωσε τα πρώτα φιλικά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στις 5 Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία ο Μινώταυρος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στον Απόλλωνα ο Κώστας Τσίτας!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO