Connect with us

Εθνική Ελλάδος

Legends 2004 VS UEFA All Stars: Με Φίγκο και άλλα σπουδαία αστέρια

Στην κορύφωση των εκδηλώσεων για την επέτειο των 20 χρόνων από την κατάκτηση του EURO της Πορτογαλίας οι Legends 2004 θα αντιμετωπίσουν τους UEFA All Stats στο Έσσεν στις 11 Ιουλίου.

 

Στις 11 Ιουλίου στο Έσσεν, οι Legends 2004 αντιμετωπίζουν σε έναν σπουδαίο αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα τους UEFA All Stars, στην κορύφωση των εκδηλώσεων για την επέτειο των 20 χρόνων από την κατάκτηση του EURO της Πορτογαλίας.

Η αντίπαλη ομάδα θα αποτελείται από σπουδαίους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ευρωπαϊκό στερέωμα και τα πρώτα ονόματα που επιβεβαιώνονται από την UEFA ανεβάζουν το ενδιαφέρον στα ύψη!

Θυμίζουμε ότι στο Έσσεν θα βρεθεί και ο τεχνικός του ΟΦΗ που θα είναι μέλος των Legends 2004 και την επόμενη μέρα ακριβώς (12/7) θα συναντήσει στο Ντίσελντορφ την αποστολή της ομάδας προκειμένου να ταξιδέψει στην Ολλανδία για το επόμενο 15νθημερο.

Πρώτος και καλύτερος ο Λουίς Φίγκο! Ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας στο τουρνουά του 2004, θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα που του στέρησε τη χαρά να σηκώσει το τρόπαιο μέσα στην πατρίδα του. Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο οποίος φόρεσε 127 φορές τη φανέλα της Πορτογαλίας, κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα το 2000 και αγωνίστηκε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τη Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ίντερ.

Ο Φερνάντο Γιορέντε! Ο Ισπανός επιθετικός ο οποίος αγωνίστηκε σε δέκα ομάδες, έκανε μεγάλη καριέρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ μεταξύ άλλων φόρεσε τη φανέλα της Γιουβέντους, της Σεβίλλης, της Τότεναμ και της Νάπολι. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2022 και είναι σήμερα 39 ετών. Κορυφαίος στο ψηλό παιχνίδι στην αντίπαλη περιοχή, κατέκτησε το Μουντιάλ του 2010 και το EURO του 2012 με την Ισπανία.

Ο Μπακαρί Σανιά! Ο κορυφαίος Γάλλος δεξιός μπακ της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι, ξεκίνησε την καριέρα του από την Οσέρ και φόρεσε 65 φορές το εθνόσημο στο στήθος. Αγωνίστηκε στα Μουντιάλ του 2010 και του 2014, αλλά και στο EURO του 2016. Στα 41 του χρόνια αναμένεται να αναδείξει για ακόμα μια φορά τις αμυντικές του ικανότητες αλλά και τις φαρμακερές του σέντρες.

Ο Ντέιβιντ Τζέιμς! Ο βασικός τερματοφύλακας της Αγγλίας στο EURO 2004, η οποία αποκλείστηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης από την Πορτογαλία στη διαδικασία των πέναλτι. Αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στη Λίβερπουλ, τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γουέστ Χαμ, ενώ φόρεσε τη φανέλα της εθνικής του ομάδας 53 φορές.

Τα εισιτήρια του σπουδαίου αγώνα είναι διαθέσιμα στα
www.ticketmaster.de , www.ticketmaster.gr και www.legends2004.com .
(οι σύνδεσμοι είναι ενεργοί και οδηγούν απευθείας στις σελίδες προπώλησης)

𝐋𝐄𝐆𝐄𝐍𝐃𝐒 𝟐𝟎𝟎𝟒 𝐯 𝐔𝐄𝐅𝐀 𝐀𝐋𝐋 𝐒𝐓𝐀𝐑𝐒
𝟐𝟎 𝐘𝐞𝐚𝐫𝐬 𝐋𝐞𝐠𝐚𝐜𝐲 𝐌𝐚𝐭𝐜𝐡
Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 10 ώρα Ελλάδας, στο Stadion Essen

Εθνική Ελλάδος

“Περίπατος” για την Εθνική μας στο μπάσκετ 86-57 το Μαυροβούνιο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μπάσκετ

Νέων Γυναικών: Στο Βελιγράδι για φιλικά με τη Σερβία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Στα Προημιτελικά η Εθνική Κωφών με Ερηνάκη στην αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO