Connect with us

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Η εκτόξευση για “Κούλιε” και “Τζολ” – Οι πρώτοι Χανιώτες που έπαιξαν μαζί στην Εθνική

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Κωσταντής Τζολάκης είναι δύο παιδιά που έχουν κάνει περήφανα τα Χανιά και μάλιστα το 2024 ήταν η χρονιάς τους για διάφορους λόγους – Η χρονιά της εκτόξευσης, η πρώτη “δυάδα” Χανιωτών που έπαιξαν βασικοί με την γαλανόλευκη και η συνέχεια που αναμένεται συναρπαστική.

 

Τα Χανιά για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να δουν δύο δικά τους παιδιά να ξεκινούν στην βασική ενδεκάδα της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου. Το βράδυ της Τρίτης (11/6) Κωσταντής Τζολάκης και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Μάλτα, κάνοντας περήφανα τα Χανιά.

Πρόκειται για δύο παιδιά που το 2024 “εκτοξεύτηκαν” και μάλιστα πανηγύρισαν σημαντικούς τίτλους.

Από τη μια, ο Κουλιεράκης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στην καριέρα του, έχοντας πολύ σημαντική συμβολή στην προσπάθεια της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από την άλλη, το 2024 θα μείνει χαραγμένο για τον Τζολάκη, που καθιερώθηκε ως βασικός στον Ολυμπιακό, κατέκτησε το UEFA Conference League, βάζοντας την σφραγίδα του σε αρκετά ματς των “ερυθρόλευκων”, ενώ έκανε και το ντεμπούτο του με την “γαλανόλευκη”.

Και οι δύο ακολούθησαν διαφορετική διαδρομή, μέχρι να έρθει η καθιέρωση, όμως οι δρόμοι τους ενώθηκαν για πρώτη φορά το βράδυ της Τρίτης στο φιλικό με την Μάλτα.

Ξεκινώντας βασικοί, βρέθηκαν πλάι – πλάι στο νικηφόρο παιχνίδι με τους Μαλτέζους, με το μόνο σίγουρο να είναι πως τα Χανιά έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανα για αυτά τα δύο παιδιά, όχι μόνο για το ταλέντο τους, αλλά και για τον χαρακτήρα τους.

 

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Kicker: «Μάχη Άιντραχτ και Στουτγκάρδης για Κουλιεράκη»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Κάτοικος Ν.Σμύρνης για μια ακόμη χρονιά ο Κώστας Γαλανίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Η Ρακόφ αποχαιρετά τον Γιάννη Παπανικολάου με φιέστα!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO