Connect with us

Γενικά

Χανιά – Καλύβες: Δύο Έλληνες συνελήφθησαν για το επεισόδιο που είχε τραγική κατάληξη για 20χρονο ναυαγοσώστη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για το τραγικό περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 11/6 στις Καλύβες Αποκορώνου και που είχε τραγική κατάληξη με τον θάνατο ενός 20χρονου ναυαγοσώστη με καταγωγή από την Αλβανία.

 

Ελεύθεροι αφέθησαν οι τρεις αλλοδαποί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέκυψε πως συμμετείχαν στην συμπλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, συνελήφθησαν οι δύο 24χρονοι Έλληνες οι οποίοι εξ αρχής θεωρούντο από τις αρχές ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο άγριο επεισόδιο με τον 20χρονο.

Αντιθέτως φαίνεται πως δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής για τους τρεις νεαρούς από Ρουμανία, Γεωργία και Βουλγαρία οι οποίοι ήταν στην ίδια παρέα με τους δυο Έλληνες.

Προς το παρόν η σύλληψη των δυο 24χρονων αφορά στην συμμετοχή τους στην συμπλοκή και αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την αιτία θανάτου προκειμένου να αποφασισθούν οι οριστικές κατηγορίες και να ολοκληρωθεί η δικογραφία που θα σταλεί στον Εισαγγελέα, στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται και η αιτία που οδήγησε στην συμπλοκή.

Πάντως η δημοτική κοινότητα Καλυβών έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες καταγγελίες στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για την παραβατική δράση ομάδων στην περιοχή ζητώντας την λήψη μέτρων.

Πηγή: Flashnews.gr

Γενικά

Λευτέρης Αυγενάκης: Βίντεο δείχνει τον πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού να χειροδικεί σε εργαζόμενο στο «Ελ.Βενιζέλος»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γενικά

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (3/7): H πρεμιέρα της Εθνικής στο Προολυμπιακό και τα φιλικά ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού

μεταδόσεις
Συνεχίστε την ανάγνωση

Γενικά

Τα πρωτοσέλιδα της Τετάρτης (3/7) σε Κρήτη και Αθήνα 

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO