Connect with us

Γ' Εθνική

Αποσύρεται από την Γ΄ Εθνική ο Αλμυρός – Ακόμα μία πόρτα ανοικτή για τον Απόλλωνα

Ο Αλμυρός δεν θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική της νέας σεζόν και όπως όλα δείχνουν, αυτό ανοίγει μία ακόμα «πόρτα» στον Απόλλωνα για την άνοδο

 

Παρότι ο Αλμυρός ολοκλήρωσε την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του κατακτώντας το κύπελλο ΕΠΣΗ και καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η συνέχεια δεν θα είναι ανάλογη αφού η ομάδα του Γαζίου θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΗ, την πρώτη κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων του Ηρακλείου.

Στη νέα προσπάθεια του Αλμυρού επικεφαλής θα είναι ο πρόεδρος της κοινότητας Γαζίου, Νίκος Πατραμάνης, ο οποίος αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα μετά την αποχώρηση της διοίκησης του Θωμά Γαβαλά και το ελάχιστο ενδιαφέρον από τους ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής του Γαζίου.

Η ανοικτή πόρτα για τον Απόλλωνα

Η απόσυρση του Αλμυρού από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφήνει ένα ακόμα ανοικτό παράθυρο στον Απόλλωνα, που μπορεί να τερμάτισε 4ος στα μπαράζ ανόδου, όμως διατηρεί ελπίδες για να ανέβει κατηγορία.

Από την μία, υπάρχει το θέμα με τις Β ομάδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Γ’ Εθνική μετά τον υποβιβασμό τους από την Super League 2, αλλά αναμένεται να μην αγωνιστούν στην συγκεκριμένη κατηγορία και να «ανοίξουν» δύο θέσεις. Πλέον, και με την επικείμενη απόσυρση του Αλμυρού, ανοίγει μία ακόμα «πόρτα» για τους πρωταθλητές Χανίων και μένει να φανεί τι θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Γ' Εθνική

Τέλος από τον ΠΟΑ ο Σφυρογιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Τέλος ο Θεμιστοκλής Κεφαλάς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Δύο μεταγραφές και μία ανανέωση στον Ηλυσιακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO