Connect with us

ΕΠΣΡ

“Δελφίνι” με… καθυστέρηση ο Κλειδής

Ο Απόστολος Κλειδής αφήνει πίσω του την “διαμάχη” με την πρώην του ομάδα που δεν το επέτρεψε να αγωνιστεί από την αρχή της χρονιάς με τον Ρεθυμνιακό και βάζει πλώρη για μια “γεμάτη” χρονιά με το “Δελφίνι” στο στήθος.

 

 

Ο Ρεθυμνιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Απόστολο Κλειδή ο οποίος την περσινή χρονιά για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του καθώς μια διαμάχη με την πρώην του ομάδα δεν του έδωσε το δικαίωμα συμμετοχής από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας του Ρεθυμνιακού 

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κλειδή Απόστολο. Ο γεννημένος στις 27 Ιουνίου 2002 ταλαντούχος μέσος, η απόκτηση του οποίου είχε ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα μας στις 6 Απριλίου 2024, πρόλαβε να φορέσει την φανέλα της ομάδας σε 10 επίσημους αγώνες της και στα 556’ που αγωνίστηκε πέτυχε 2 γκολ, κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΡ με τα «δελφίνια».

Παράλληλα υπήρξε και φιναλίστ στο κύπελλο Ερασιτεχνών αγωνιζόμενος κόντρα στην Επισκοπή, στο τελικό του θεσμού. Το ήθος, το ταλέντο, οι ικανότητες και η αξία του που απέδειξε στους αγώνες που έλαβε μέρος με τα «κυανόλευκα» μας οδήγησαν στην απόφαση να προχωρήσουμε στην ανανέωση της συνεργασίας μας.

Ευχόμαστε στον Αποστόλη καλή χρονιά με υγεία, και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

ΕΠΣΡ

Έχει το(ν) δικό “Κλειδή” στην άμυνα το Ρεθυμνιακός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Επισκοπή: Πρώτη ανανέωση ο Κώστας Κουκούλης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO