Connect with us

ΕΠΣΡ

Ανακοίνωσε Φραχόλι ο Ο.Φ. Αρμένων

Πρώτη μεταγραφική κίνηση για τον Ο.Φ. Αρμένων καθώς ανακοίνωσε τον Σπύρο Φραχόλι.

 

 

Παίκτης του Ο.Φ. Αρμένων είναι ο Σπύρος Φραχόλι ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Φλόγας Ρουστίκων. Πρόκειται για έναν 18χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικό χαφ.

Η επίσημη ανακοίνωση

Την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έκανε η ομάδα μας, η οποία ανακοινώνει την απόκτηση του Φραχόλι Σπύρο. Ο Σπύρος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Φλόγα Ρουστίκων, είναι 18 ετών ( στις 03/12/2024 κλείνει τα 19) και αγωνίζεται τόσο σαν στόπερ, όσο και σαν αμυντικό χαφ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Δόξα Πλατανέ και στην Επισκοπή Κ20.

Σπ. Φραχόλι:

« Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους μας»

Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο απόκτημα μας δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον Ο.Φ.Α. και ευχήθηκε να έχουμε μια καλή χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στους Αρμένους και έκανα ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις και να αρχίσουμε να δένουμε σαν ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με έφερε εδώ και εύχομαι να έχουμε μια καλή και υγιή σεζόν χωρίς τραυματισμούς για όλα τα παιδιά».

ΕΠΣΡ

Έχει το(ν) δικό “Κλειδή” στην άμυνα το Ρεθυμνιακός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Επισκοπή: Πρώτη ανανέωση ο Κώστας Κουκούλης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO