Connect with us

Άλλα Σπορ

Ζάχος: Στόχος μου η συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς του Λος Άντζελες

Ο Γιάννης Ζάχος συμμετείχε στην ημερίδα στίβου ΑμεΑ “Ελπίδα” που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο και με δήλωση του έκανε γνωστό πως στόχος του είναι, η συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028.

 

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά πέντε φορές (!) κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ στο άθλημα της κορίνας ο Γιάννης Ζάχος, στην στην ημερίδα στίβου ΑμεΑ “Ελπίδα” που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη πριν από μια εβδομάδα (3/6), συνεχίζοντας έτσι την ανοδική του πορεία.

Ο αθλητής του σωματείου ΑμεΑ “Μεγαλόνησος” προχώρησε σε μια δήλωση, ευχαριστώντας όσους τον βοήθησαν για να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, ενώ επιπλέον έθεσε ως στόχο του, την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028.

Αναλυτικά η δήλωση του:

Συμμετείχα στην ημερίδα στίβου ΑΜΕΑ “Ελπίδα” στις 3/6/2024 στο αγώνισμα της κορίνας F51!!!Ερχόμενος από κατάρριψη του προσωπικού μου ρεκόρ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου με βολή στα 21,78m (Ασημένιο μετάλλιο) μια μέρα πριν, κατέρριψα εκ νέου το ρεκόρ μου 5 φορές συνεχόμενες καθώς αγωνιζόμουν, με καλύτερη βολή στα 24,65m το οποίο είναι και όριο για την Β’ κατηγορία ανδρών!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την γυναίκα μου Κυριακή χωρίς την οποία τίποτα δεν θα ήταν εφικτό, την οικογένεια μου που με στηρίζει πάντα ,τους γυμναστές μου από την Γέργερη Αναστασάκη Στέλλα και Χορλιαφάκη Κώστα, την Πρινιανάκη Μαρία Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου Γέργερης για την στήριξης της! Επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας -ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ – SEA JETS για την υποστήριξη που μας δίνουν σε όλα τα βήματα μας!

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ διότι μετά το ατύχημα μου είναι το πρώτο σωματείο που μου έδωσε τη δυνατότητα να εισχωρήσω στο Πρωταθλητιμό ΑμεΑ και να μπορέσω δείξω στο κόσμο ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και από αυτήν τη θέση!!!
Να μην τα παρατάμε ποτέ και για τίποτα, να προσπαθούμε και να προετοιμαζόμαστε σκληρά και ο Θεός θα μας το ανταποδώσει!!!

Προχωράω μπροστά στη προετοιμασία μου με μόνο στόχο την ένταξη μου στο σχεδιασμό της Εθνικής ομάδας και τη συμμετοχή μου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028!!!

Βόλεϊ

Ανανέωσε με τον Μπονατάκη ο νέος ΟΠΕΡ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Άλλα Σπορ

Το 18ο Ιστορικό Ράλι Κρήτης κάνει εκκίνηση την Κυριακή στα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σκάκι

Δύο χρυσά και ένα ασημένιο οι αθλητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων στο Πανελλήνιο | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO