Connect with us

Χανιά

Εβδομάδα ανακοινώσεων για ανανεώσεις και ίσως… μεταγραφές – Σε πρώτο πλάνο ο Μάναλης

Εβδομάδα… ανακοινώσεων αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε για τα Χανιά, καθώς οι “μπλε” έχουν ήδη κάνει τις επαφές τους με τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ και τη νέα χρονιά – Η υπόθεση του Γιώργου Μάναλη αυτή που “καίει” τα Χανιά.

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός των Χανίων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την εβδομάδα που διανύουμε να αναμένονται ανακοινώσεις από όλα τα μέτωπα.

Στους “μπλε” προτεραιότητα αποτελούν οι ανανεώσεις, καθώς η εξέλιξη των συζητήσεων με τους ποδοσφαιριστής που θέλει να έχει στο ρόστερ του και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Ταουσιάνης, θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό και το κομμάτι των μεταγραφών. Αυτό άλλωστε σημείωσε και ο team manager των Χανίων, Στάυρος Λαμπράκης, ότι δηλαδή στόχος είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας.

Προτεραιότητα για τα Χανιά, είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Γιώργος Μάναλης. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και του πρωταθλήματος της Super League 2 (18 γκολ) είναι το ζήτημα που “καίει” τα Χανιά, που θέλουν να κλείσουν το συγκεκριμένο θέμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Κατά τα άλλα, δεδομένα στην ομάδα κοιτούν και το μέτωπο των μεταγραφών, όπου ήδη έχουν δημιουργηθεί κάποια κενά, όπως αυτή της αποχώρησης του Νίλι και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις και ίσως… ανακοινώσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO