Connect with us

ΝΒΑ

Έκαναν το 2-0 οι Σέλτικς, 105- 98 τους Μάβερικς | video

Οι Σέλτικς κατάφεραν να επικρατήσουν με 105-98 των Μάβερικς και έτσι έκαναν το 2-0 στην σειρά των τελικών του NBA και έτσι έκαναν ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Δύο νίκες μακριά από την επιστροφή τους στον τίτλο βρίσκονται οι Σέλτικς, που κέρδισαν τους μαχητικούς Μάβερικς στο TD Garden και έκαναν το 2-0 στην σειρά των τελικών του NBA.

Έχοντας για κορυφαίους τους Μπράουν (21 πόντοι), Τέιτουμ (18 πόντοι) και Γουάιτ (18 πόντοι) και τον Πορζίνγκις να είναι καθοριστικός σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους καλά διαβασμένους Μάβερικς.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε για ακόμη ένα παιχνίδι ο Λούκα Ντόντσιτς, που ολοκλήρωσε ξανά το παιχνίδι με triple-double (32 πόντους, 11 ριμπάουντ, 11 ασίστ) με τον Σλοβένο ωστόσο να είναι απελπιστικά μόνος, καθώς ο Ίρβινγκ ήταν αρκετά άστοχος και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 16 πόντους.

Τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου το Game 3 με τους Μαβς να αναζητούν νίκη για να μείνουν ζωντανοί και τους Σέλτικς να πηγαίνουν για νίκη-μισό τίτλο.

 

 

ΝΒΑ

Πρωταθλητές οι Celtics μετά από 16 χρόνια, σήκωσαν το 18ο | HL

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΝΒΑ

Εβγαλαν αντίδραση οι Μάβερικς και διέλυσαν τους Σέλτικς | HL

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΝΒΑ

Μια «ανάσα» από τον 18ο τίτλο της Ιστορίας τους οι Σέλτικς, 106-99 τους Μάβερικς | HL

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO