Connect with us

Μπάσκετ

ΔΕΑΒ: Διαβίβασε στον Αθλητικό Εισαγγελέα τις καταγγελίες Ολυμπιακού και ΟΔΚΕ!

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) διαβίβασε προς αξιολόγηση στον αρμόδιο Αθλητικό Εισαγγελέα, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 15 του ν.5085/2024, τις καταγγελίες που απέστειλαν, η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ΟΔΚΕ.

 

Στον εισαγγελέα για αξιολόγηση διαβίβασε η ΔΕΑΒ τις καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των διαιτητών κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που αφορούν ποσταρίσματα στο Instagram.

Οι καταγγελίες αφορούν εκείνη της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ αλλά και της ΟΔΚΕ με αφορμή τις συνεχόμενες αναρτήσεις του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και πλέον λόγο τον έχει ο αθλητικός εισαγγελέας που πρόκειται να διερευνήσει τις αρμόδιες υποθέσεις.

H ανακοίνωση:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με σημερινή Απόφασή της διαβίβασε προς αξιολόγηση στον αρμόδιο Αθλητικό Εισαγγελέα, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 15 του ν.5085/2024, τις καταγγελίες που απέστειλαν

– η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και προς το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο ΕΣΑΚΕ.

– η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ προς τον αναπλ. Υπουργό, Γιάννη Βρούτση και προς την ΔΕΑΒ,αναφορικά με βιντεοσκοπημένες δηλώσεις και αναρτήσεις στο διαδίκτυο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Δημητρίου Γιαννακόπουλου.»

Μπάσκετ

Νίκος Γκάλης: «Συγκινημένος που θα επιστρέψω στο ΣΕΦ, η Εθνική Ελλάδας θα τα καταφέρει»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μπάσκετ

«Κόπηκαν» από την Εθνική οι Κουζέλογλου, Τανούλης, Μαντζούκας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μπάσκετ

Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού η Εθνική Κωφών με τον Ερηνάκη στη σύνθεση

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO