Connect with us

Τοπικά

Μπράβο της! Η Ευαγγελία Βράγκου βοήθησε ηλικιωμένη που έσπασε το γόνατο της

Πέρα από καλή διαιτητής, η Ευαγγελία Βράγκου έδειξε πως είναι και καλός άνθρωπος, καθώς βοήθησε ηλικιωμένη γυναίκα που έσπασε το γόνατο της πέφτοντας σε πεζοδρόμιο των Χανίων το πρωί της Κυριακής (9/6) και παρέμεινε μαζί της έως ότου φτάσει το ασθενοφόρο.

 

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Ευαγγελία Βράγκου το πρωί της Κυριακής, όταν καθώς περνούσε από την πλατεία Δικαστηρίων στα Χανιά, αντιλήφθηκε πως μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να χτυπήσει το γόνατο της.

Η Βράγκου χωρίς δεύτερη σκέψη σταμάτησε αμέσως το αυτοκίνητο της και έτρεξε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στην 74χρονη γυναίκα που υπέφερε από τους πόνους. Μάλιστα, της προσέφερε νερό και την βοήθησε να σταθεί στην σκιά, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και για περίπου μισή ώρα ήταν στο πλευρό της ηλικιωμένης.

Μάλιστα, το περιστατικό είχε άκρως ποδοσφαιρικό “χρώμα” καθώς πέρα από την Ευαγγελία Βράγκου, που είναι διαιτητής της Ε.Δ. της ΕΠΣ Χανίων, την άτυχη γυναίκα βοήθησε και παράγοντας του Τάλου Συριλίου, Βασίλης Τζανακάκης.

Όσον αφορά την 74χρονη γυναίκα, οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών έκαναν λόγο για ζημιά στον μηνίσκο, ωστόσο δεδομένα η ηλικιωμένη θα έχει να θυμάται την Ευαγγελία Βράγκου για την βοήθεια της, αποδεικνύοντας πως πέρα από… οφσάιντ, πέναλτι και όλα τα σχετικά, κερδίζει και στην ανθρωπιά!

ΕΠΣΧ

Μετατέθηκε για την Δευτέρα λόγω μη απαρτίας η Γ.Σ. της Ένωσης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Παραμένει τελικά στον Αστέρα Χαλέπας ο Γιώργος Μπονατάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Παραμένει στην προεδρία του Αστέρα Χαλέπας ο Ευθυμάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO