Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

ΑΕ Κυδωνίας: Το Σάββατο (15/6) το 2ο τουρνουά “Νίκος Λαδόπουλος”

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου στο γήπεδο Μοδίου προς τιμή του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ομάδας των Μουσούρων

 

Η ΑΕ Κυδωνίας έχει βάλει στόχο να κάνει θεσμό το τουρνουά Ακαδημιών που ξεκίνησε πέρυσι για να τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή της Νικόλαου Λαδόπουλου που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα τον Ιούλιο του 2022. Στο πλαίσιο αυτό το ερχόμενο Σάββατο 15 Ιουνίου διοργανώνει το δεύτερο τουρνουά που θα γίνει στο γήπεδο Μοδίου. Απευθύνεται σε παιδιά Ακαδημιών τμημάτων Κ8 + K10.

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας διοργανώνει το 2ο Τουρνουά Ακαδημιών Κ8 + K10 ”Νίκος Λαδόπουλος”. Η ομάδα μας, σε ελάχιστο φόρο τιμής προς τον Νικόλα, διοργανώνει με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Πλατανιά αλλά και της ΕΠΣ Χανίων το 2ο Τουρνουά ”Νίκος Λαδόπουλος”, ένα τουρνουά που όπως υποσχεθήκαμε θέλουμε να γίνει θεσμός.

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στο γήπεδο Μοδίου το Σάββατο 15/6 και ώρα 10:00 ώστε να παρακολουθήσετε μικρά παιδιά να αγωνίζονται στο αγαπημένο τους άθλημα και να τιμήσουμε όλοι μαζί την μνήμη του αγαπημένου μας Νικόλα.

*φωτό από την περυσινή διοργάνωση

Α' ΕΠΣΧ

«Χορεύει» με Μπούχλη και Κουράκη ο Νέος Κισσαμικός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τα «Γρανιτάκια»! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε δώδεκα ανανεώσεις οι Απόλλωνας!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO