Connect with us

Ακαδημίες

Σήκωσε την κούπα η Μικτή Κ14 της ΕΠΣ Αθηνών | pics

Στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Ενώσεων του διοργανώνει η ΕΠΟ, η Κ14 της Αθήνας νίκησε το αντίστοιχο συγκρότημα της Μακεδονίας με 4-2 και κατέκτησε το Κύπελλο

 

Η Μικτή Κ14 της ΕΠΣ Αθηνών κατέκτησε το Κύπελλο στον τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, καθώς επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Μακεδονίας με 4-2. Το ματς ήταν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Ενώσεων που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Στο ξεκίνημα οι Μακεδόνες ήταν καλύτεροι και στο 31’ ο Ζέκας είχε δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα ο Ακτινάκης με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Αθηναίοι έφτασαν στην ισοφάριση, όταν σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Μάκος στο 49’, ο Τσαντήλας με σουτ έκανε το 1-1.

Στο 50’ η Μακεδονία πήρε πάλι το προβάδισμα χάρη σε γκολ που πέτυχε με πλασέ ο Λούσκας. Πάλι ο Τσαντήλας στο 54’ με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2. Οι Αθηναίοι έκαναν τρία τα τέρματά τους στο 67’ με πλασέ του Σπαθάρη. Το τελικό 4-2 πέτυχε στο 83’ με σουτ ο Τσαντήλας.

Διαιτητές: Ντάουλας, Παύλος (Δυτ. Αττικής)-Κάλλης (Ανατ. Αττικής)
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Σαρακασίδης, Καπελέρης, Πανουργιάς, Ρούσσης, Τερζόπουλος Μακρογαμβράκης (80′ Πούπα), Σπαθάρης (65′ Μανσόλας), Μπανάκος (45′ λ.τρ. Παπαδημητρίου), Αχουλιάς (45′ Μηδελλιάς), Μάκος (65′ Γεωργούσης), Τσαντήλας.

 

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τα «Γρανιτάκια»! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας για την ολοκλήρωση της σεζόν

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO