Connect with us

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Πανηγύρια για την άνοδο από τον Μπάμπη Μαραγκουδάκη και τη παρέα του | pics

Η ομάδα του Χανιώτη αμυντικού κλείνει μια ονειρική χρονιά και το πανηγύρισε δεόντως…

 

Μία ονειρική χρονιά φτάνει στο τέλος για τον Αστέρα Καισαριανής όπου αγωνίζεται ο Χανιώτης Μπάμπης Μαραγκουδάκης, καθώς απομένει το παιχνίδι στη Μήλο, με τον Παμμηλιακό, για να πέσει η αυλαία στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των Ενώσεων. Βέβαια το ματς έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει ήδη την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική.

Ο Μπάμπης Μαραγκουδάκης

Την πιο… γλυκιά ήττα της φετινής σεζόν γνώρισε ο Αστέρας μας στο σημερινό (8/6) ματς με τον Κεραυνό Κερατέας (2-3) ωστόσο το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Άλλωστε η σημερινή ημέρα είναι γιορτινή αφού η ομάδα μας πανηγύρισε την άνοδο της στις εθνικές κατηγορίες καθώς και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Μπροστά σε αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του ‘Μιχάλη Κρητικόπουλος’, το γιορτινό κλίμα ξεκίνησε από νωρίς αφού τιμήθηκαν ο χορηγός της ομάδας μας, Χρήστος Πρίτσας, για την ανιδιοτελή προσφορά του στο σύλλογο, η ομάδα της Νήαρ Ηστ για την άνοδο της στην Elite League, ο ποδοσφαιριστής μας Σταμάτης Σαπαλίδης που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ καθώς και ο Ραφαελ Ζέλο για την προσφορά του στο σύλλογο.

Το συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τερμάτισε στην πρώτη θέση με 82 βαθμούς, έχοντας 27 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Στο Κύπελλο της Ένωσης έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση και σε διπλό αγώνες γνώρισε ισάριθμες ήττες από τον Άρη Πετρούπολης με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα. Στα μπαράζ ανόδου η ομάδα της Καισαριανής μετράει 4 νίκες, ενώ στο ντέρμπι με τον ΑΟ Κερατέας ηττήθηκε χθες με 3-2, αλλά ήταν η πιο γλυκά ήττα καθώς η ομάδα της Καισαριανής πανηγύρισε την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Καισαριανής:

Ο Αστέρας Καισαριανής και το διοικητικό συμβούλιο του θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο για το βροντερό παρών που έδωσε στο τελευταίο -εντός έδρας- παιχνίδι με αντίπαλο τον Κεραυνό Κερατέας στο γήπεδο ”Μιχάλης Κρητικόπουλος”.
Οι οπαδοί μας αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες αφού η ζέστη ήταν αφόρητη, δίνοντας μαζικό παρών δημιουργώντας εξαιρετική και πάνω από όλα ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο «σπίτι» μας.

Η συμβολή του κόσμου μας ήταν ιδιαίτερα σημαντική δείχνοντας πως άπαντες είναι στο πλάι της αγαπημένης μας ομάδας σε κάθε στιγμή. Με όλο το γήπεδο να σηκώνεται στο πόδι, να φωνάζει για τον Αστέρα Καισαριανής και να αποδεικνύει πως το ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’ θα είναι πάντα μια έδρα άκρως ποδοσφαιρική. Με αποκορύφωμα τους πανηγυρισμούς στο φινάλε από όλους μαζί, όπου παίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την ίδια στήριξη θέλουμε να έχουμε και τη νέα χρονιά όπου η ομάδα μας θα συμμετάσχει σε εθνική κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς προς όλους εσάς για τη στήριξη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας.

Εθνική Ελλάδος

Δυσκολεύτηκε χωρίς την Παπαδάκη η Εθνική κόντρα στην Ιρλανδία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Ελεύθερος ο Χανιώτης Ντεντάκης από τον Λεβαδειακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ανανέωσε με τον Παναιτωλικό ο Μπελεβώνης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO