Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Συνάντηση Πανακρωτηριακού – Σημανδηράκη με επίκεντρο τα έργα στα Καθιανά

Αντιπροσωπεία του συλλόγου του Ακρωτηρίου βρέθηκε στο Δημαρχείο Χανίων όπου τέθηκαν επί τάπητος οι εξελίξεις για την βελτίωση του γηπέδου των Καθιανών και η αντικατάσταση του τάπητα.

 

Οι άνθρωποι του Πανακρωτηριακού ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο Χανίων και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Στέλιο Μιχαηλάκη για την προκήρυξη και την εκτέλεση του έργου που έχει ως στόχο την αντικατάσταση του τάπητα του γηπέδου των Καθιανών.

Η είδηση που προκύπτει από την συνάντηση είναι ότι το έργο μπαίνει στην τελική ευθεία και οι παρεμβάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο γήπεδο θα το μετατρέψουν σε ένα στολίδι.

Η ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού

Μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση είχαν σήμερα μέλη της ομάδα μας, με τον Δήμαρχο Χανίων κ.Σημαντηράκη και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Μιχαηλάκη. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Πανακρωτηριακού Νίκος Ροζάκης, ο αντιπρόεδρος Νίκος Βαλάσης και ο Τεχνικός Διευθυντής των ομάδων μας Βασίλης Παπαδάκης, βρέθηκαν στο Δημαρχείο Χανίων για μια προγραμματισμένη και με συγκεκριμένα θέματα προς συζήτηση, συνάντηση.

Κύριο θέμα στην ‘’ατζέντα’’, ήταν η αλλαγή του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Καθιανών, οι φθορές του οποίου μετά από 18 χρόνια τοποθέτησης, την καθιστούν επιβεβλημένη, για την ασφαλή χρήση από τους αθλητές, της ευρύτερης περιοχής του Ακρωτηρίου. Η ομάδα μας ενημερώθηκε επίσημα, για την πορεία των διαδικασιών αδειοδότησης, η οποία θα επιφέρει άμεσα την προκήρυξη και την εκτέλεση του έργου. Το πλέον σημαντικό, είναι πως οι διαδικασίες του φακέλου αδειοδότησης ολοκληρώνονται και το έργο αναμένεται σύντομα να μπει στην τελική ευθεία πραγματοποίησης.

Επίσης συζητήθηκαν οι απαραίτητες παρεμβάσεις που απαιτούνται για την γενικότερη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, που αποτελούν την ποδοσφαιρική κυψέλη της περιοχής. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, με τον Δήμαρχο κ.Σημαντηράκη να δίνει άμεσες λύσεις σε μικρά λειτουργικά προβλήματα, αλλά και να κάνει μια ιδιαίτερα αισιόδοξη εκτίμηση, για την συνολική ολοκλήρωση του έργου!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αντιδήμαρχος κ.Μιχαηλάκης , που επίσης δεσμεύτηκε για μια σειρά άμεσων παρεμβάσεων. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην γενικότερη ανάπλαση της περιοχής, που περιλαμβάνει το ποδηλατοδρόμιο και τους ακάλυπτους χώρους προς το γήπεδο, που θα αξιοποιηθούν, όπως και στην κατασκευή του γηπέδου και γενικότερα αθλητικών εγκαταστάσεων στις Στέρνες. Ευελπιστούμε, πως με βάση τα όσα ειπώθηκαν, σύντομα θα υπάρχουν ορατές εξελίξεις! Εξελίξεις, που θα συμβάλλουν στην ακόμα καλύτερη οργάνωση και δυναμική των ομάδων και των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, που διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο για τη νεολαία της περιοχής, όχι μόνο για τη δυνατότητα άθλησης και υγιεινών προτύπων ζωής, αλλά και για την δημιουργία ενηλίκων με αρχές και αξίες.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO