Connect with us

Παρασκήνιο

Από τα Χανιά στο μουσείο της ΑΕΚ ο Δημήτρης Πίττας

Ο Δημήτρης Πίττας ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στα Χανιά επισκέφτηκε το μουσείο της ΑΕΚ και φωτογραφήθηκε με το τρόπαιο του πρωταθλήματος του 1989 στο οποίο είχε καθοριστική συμμετοχή.

 

 

Ο Δημήτρης Πίττας είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το ο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA και να γυρίσει τον χρόνο πίσω καθώς φωτογραφήθηκε ξανά με το τρόπαιο του πρωταθλήματος του 1989. Μια “χρυσή” χρονιά για την ΑΕΚ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο και παίκτες όπως ο Στέλιος Μανωλάς, ο Τόνι Σαβέσκι, ο Δίντσικος, ο Πατίκας, ο Νίλσεν και άλλοι που έγραψαν το όνομα τους με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία του δικεφάλου του Νότου.

Ο Δημήτρης Πίττας είχε 22 συμμετοχές και 2 τέρματα εκείνη την χρονιά όπου ο τίτλος κρίθηκε με γκολ του Καραγκιοζόπουλου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό, ματς το οποίο στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια και τεράστιες ζημιές.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ 

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA επισκέφθηκε σήμερα ο Δημήτρης Πήττας, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην ομάδα μας στα τέλη της δεκαετίας του ’80.
Ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου και φωτογραφήθηκε με το τρόπαιο του Πρωταθλήματος 1989, στην κατάκτηση του οποίου είχε και ο ίδιος καθοριστική συμμετοχή.

Παρασκήνιο

«Δεν είναι πλέον όνειρο τρελό, είναι πραγματικότητα» – Η παρακάμερα του ερυθρόλευκου θριάμβου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Forbes: Αυτή είναι η λίστα με τους 50 πιο ισχυρούς Έλληνες εφοπλιστές – Που βρίσκονται Μαρινάκης, Αλαφούζος, Ηλιόπουλος, Μελισσανίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Τα συγχαρητήρια του ΠΣΑΠΠ στον Τζανή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO