Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Τάτος: Ο Αναστόπουλος μου είπε ότι δεν βρίσκομαι στα πλάνα του

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν της Καλαμάτας, Ανδρέας Τάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την ενδεχόμενη του Γιάννη Κωνσταντέλια στη Σάλτσμπουργκ, ενώ αναφέρθηκε και στη σεζόν του Άρη.

 

«Πιστεύω ότι πρέπει να κάτσει ακόμη έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ, έχει προσφέρει στην ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ για μεγάλα πράγματα, αλλά εύχομαι να πραγματοποιηθούν τα όνειρά του. Απ’ ότι έχω δει είναι ένα προσγειωμένο παιδί και πάντα με το χαμόγελο. Είναι αγαπητός από όλο τον φίλαθλο κοινό της Ελλάδας», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Τάτος.

Για την Καλαμάτα: «Ο κ. Αναστάπουλος είπε ότι δεν είμαι στα πλάνα του για τη νέα σεζόν, αλλά έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα. Είναι επιλογή του και είναι απόλυτα σεβαστή, αλλά όταν έχεις προσφέρει σε μια ομάδα χρειάζεται και απαραίτητος σεβασμός.

Η ομάδα ξεκινάει πολύ καλά κάθε χρόνο αλλά κατά τη διάρκεια κάτι γίνεται λάθος και δεν καταφέρνουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, έχουμε αλλαγές προπονητών. Ο κ. Πρασσάς έχει βάλει πολλά χρήματα στην ομάδα, βάζει 2-2,5 εκατομμύρια κάθε χρόνο, δεν γκρινιάζει ποτέ, χρειάζονται στο ποδόσφαιρο τέτοιοι επιχειρηματίες».

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Βοσνιάδης: Φαβορί στον Βόρειο η ΑΕΛ – Στον νότιο υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τριμμάτης ο έβδομος για την ΑΕΛ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO