Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Ρουσκέτος: ” Κάποτε παίζαμε για τη φανέλα τώρα για το τι δίνεις και παίρνεις”

Ο Πρόεδρος της Ασπίδας Δημήτρης Ρουσκέτος, με προσωπική του δήλωση στο Sportcaster.gr τοποθετήθηκε για όσα συμβαίνουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και είναι ντροπή και αίσχος.

 

 

Ο Δημήτρης Ρουσκέτος, πρόεδρος της Ασπίδας Ναυστάθμου με προσωπική του δήλωση στο Sportcaster τοποθετήθηκε για όλα όσα συμβαίνουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα οποία θα πρέπει να αποτελέσουν τροφή για σκέψη. Σε αυτά που αναφέρει, με ειρωνικό χαρακτήρα δίνει συγχαρητήρια σε αυτούς που δεσμεύουν τα παιδιά στο βωμό του χρήματος και της εκμετάλλευσης.

Παράλληλα διαχωρίζει την θέση της ομάδας που εκποροσωπεί καθώς θέλει αυτή να έχει ανθρώπινες αξίες και να τιμά της φιλίες που υπάρχουν μεταξύ των παραγόντων.

Επίσης δεν διστάζει να συγκρίνει την νοοτροπία που υπάρχει με τον τζόγο καθώς και τα δυο σε βάθος χρόνου έχουν καταστροφικά αποτελέσμάτα.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο πρόεδρος της Ασπίδας Δημήτρης Ρουσκέτος. 

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο 2024 τροφή για σκέψη.

Μία κατάντια που γυρισμό δεν έχει απ ότι φαίνεται, κάποτε παίζαμε για τη φανέλα και τους φιλάθλους μας, τώρα παίζουμε για το τι δίνεις και το τι παίρνεις.

Συγχαρητήρια κύριοι για το πάθος που εκπροσωπείται στο να δεσμεύεται παιδιά στο βωμό του χρήματος και της εκμετάλλευσης είστε πολύ μάγκες . Αν δεν κάνω λάθος λέγεται ερασιτεχνικό γιατί είμαστε ερασιτέχνες και όχι πίσω από το χιλιάρικο που ενδεχομένως δίνεται σε ποδοσφαιριστές να κρύβεται άλλα συμφέροντα και όταν αυτά τα παιδιά κάποια στιγμή θέλουν να πάνε σε άλλη ομάδα να μην τα αφήνετε λες και έχουν υπογράψει συμβόλαιο για μία ζωή.

Ντροπή και αίσχος. κάποτε έγραψα ότι είμαι ρομαντικός φίλος του ποδοσφαίρου και το πιο δύσκολο για μένα αυτή τη στιγμή δεν είναι η ομάδα που ονειρευόμουν να κάνω ,είναι το τι πρέπει να δώσω για να το κάνω, όχι κύριοι ας είναι η ομάδα μου όπως είναι με τις ανθρώπινες αξίες και τις φιλίες παραγόντων και παιχτών με το όνειρο ότι τα παιδιά μέσα από τον αθλητισμό και την ομαδικότητα θα προχωρήσουν στη ζωή τους θα κάνουν οικογένειες με σεβασμό και ομαδικότητα για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Συγνώμη αν κάποιους παράγοντες θα τους βάλω σε βαθιά σκέψη αν και δεν το νομίζω όπως είχα πει κάποτε μέσα στη λάσπη τα ρούχα όλων είναι ίδια και το εννοώ απόλυτα, δεν θα σταματήσω όμως να αγωνίζομαι για τα ιδανικά και τις αξίες αυτού του αθλήματος για όσα χρόνια μου δίνετε ακόμα η δυνατότητα αντίθετα σε αυτό που μερικοί το λένε κατεστημένο.

Υ.Γ. Κάποια στιγμή αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία τα πρωταθλήματα θα παίζονται με 5 ομάδες το πολύ και να ξέρετε ότι αυτό, είναι χειρότερο από τον τζόγο, κάποια στιγμή θα βρεθείτε σε απελπιστική κατάσταση γιατί θα έχουν χαθεί όλα και δεν θα σας θυμάται κανένας το πιο πιθανόν.

Β' ΕΠΣΧ

Παραμένει τελικά στον Αστέρα Χαλέπας ο Γιώργος Μπονατάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Παραμένει στην προεδρία του Αστέρα Χαλέπας ο Ευθυμάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Αστέρας Χαλέπας: Πετυχημένη η Γ.Σ. – Ανακοινώνεται το νέο Δ.Σ.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO