Connect with us

ΕΠΣΧ

Ξεκίνησαν προπονήσεις οι διαιτητές της ΕΠΣΧ | pics

Οι Χανιώτες ρέφερι ξεκινούν προετοιμασία ενόψει των αγωνιστικών δοκιμασιών των Αξιολογημένων Διαιτητών που θα γίνουν στις 24 Ιουλίου

 

Προετοιμασία εν όψει των τεστ αξιολογήσεων που θα γίνουν  στις 24 Ιουλίου ξεκίνησαν οι διαιτητές της ΕΠΣΧ. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης 4/6 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων υπό την επίβλεψη του προπονητή Μανώλη Κουτσουκλάκη.

Η ενημέρωση: 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4/6 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων παρουσία των μελών της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Χ., η εναρκτήρια συνάντηση – προπόνηση των Διαιτητών για την προετοιμασία ενόψει των αγωνιστικών δοκιμασιών των Αξιολογημένων Διαιτητών 1ης, 2ης, 3ης Κατηγορίας (τα οποία θα γίνουν στις 24 Ιουλίου), αλλά και για όσους νέους και προς αξιολόγηση διαιτητές πρόκειται να λάβουν μέρος στα τεστ που θα ακολουθήσουν το φθινόπωρο.

Ο προπονητής των Διαιτητών κος Μανώλης Κουτσουκλάκης ανέλυσε το πλάνο των προπονήσεων για τους αξιολογημένους διαιτητές (το κύριο μέρος θα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις εβδομαδιαία), αλλά και για τα υπόλοιπα μέλη της δύναμης των διαιτητών της Ε.Π.Σ.Χ., μιας και στις προπονήσεις μπορούν να λάβουν μέρος όλοι ανεξαιρέτως.

Τα μέλη της Ε.Δ. ευχήθηκαν στους διαιτητές καλή προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς και επιτυχίες ενόψει των αγωνιστικών τεστ και των επικείμενων αξιολογήσεων.

Β' ΕΠΣΧ

Αστέρας Χαλέπας: Πετυχημένη η Γ.Σ. – Ανακοινώνεται το νέο Δ.Σ.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

«Χορεύει» με Μπούχλη και Κουράκη ο Νέος Κισσαμικός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τα «Γρανιτάκια»! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO