Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Αποφασίζει τις επόμενες ημέρες ο Νίλι – “Σειρήνες” από Πάτρα και αλλού για τον Ισπανό

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πάτρα, η Παναχαϊκή συμφώνησε με τον Νίλι Περδόμο, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες του sportcaster.gr, προσώρας τουλάχιστον, δεν ισχύει – Εξετάζει τις προτάσεις του και αποφασίζει τις επόμενες μέρες ο Ισπανός.

 

Στο στόχαστρο της έχει βάλει τον Νίλι Περδόμο η Παναχαϊκή, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πάτρα, ο Ισπανός θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Γιάννη Τάτση, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, κάτι που ωστόσο φαίνεται πως δεν ισχύει. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportcaster.gr o Ισπανός έχει αρκετές (και ενδιαφέρουσες) προτάσεις στα χέρια του, μεταξύ των οποίων και από τα Χανιά.

Ο 30χρονος Ισπανός ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής πορείας των Χανίων και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια με τα “μπλε” σημειώνοντας πέντε γκολ και είναι από τους ποδοσφαιριστές που η Χανιώτικη ομάδα έχει προσεγγίσει για ανανέωση, καθώς δεδομένα υπάρχει επιθυμία να παραμείνει στο ρόστερ.

Την ίδια στιγμή στην Πάτρα κάνουν λόγο για “κλεισμένη” υπόθεση και πως το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του, είναι οι ανακοινώσεις, κάτι που όμως, που προσώρας τουλάχιστον,  δεν φαίνεται να ισχύει.

Ο Νίλι έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, με την Παναχαϊκή να είναι μια από τις ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει, ωστόσο ο Ιβηρας επιθετικός δεν έχει πάρει ακόμη καμία απόφαση για το μέλλον του, κάτι που αναμένεται πάντως να κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Ιδιες πηγές αναφέρουν ότι τον Νίλι τον έχουν προσεγγίσει πέντε ομάδες οι οποίες του έχουν καταθέσει πρόταση.

Ο 30χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Athens Kallithea, Λεβαδειακό και Πλατανιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην θητεία του στον Πλατανιά είχε προπονητή τον Γιάννη Τάτση, που πλέον είναι προπονητής στην Παναχαϊκή.

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Βοσνιάδης: Φαβορί στον Βόρειο η ΑΕΛ – Στον νότιο υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO