Connect with us

Τι λες τώρα;

Ομάδα χάνει την άνοδο στην Γ’ Εθνική λόγω γκάφας με τις κίτρινες κάρτες!

Μια γκάφα που θα πληρώσει πολύ ακριβά έκανε η Θύελλα Ελεούσας, καθώς όπως φαίνεται η ομάδα των Ιωαννίνων θα χάσει την άνοδο της στην Γ’ Εθνική λόγω ενός λάθος στον υπολογισμό των κίτρινων καρτών ενός ποδοσφαιριστή της!

 

Από… όνειρο, η χρονιά ενδέχεται να εξελιχθεί σε εφιάλτη για την Θύελλα Ελεούσας. Η ομάδα των Ιωαννίων που συμμετείχε στον 3ο Όμιλο των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική, μπορεί εντός γηπέδου να έκανε την δουλειά της και με το παραπάνω, κατακτώντας την 1η θέση, εξασφαλίζοντας μια από τις 3 θέσεις που οδηγούν στην Γ’ Εθνική.

Ωστόσο, ένα λάθος είναι πιθανό να αποβεί μοιραίο για την Θύελλα. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Παπαρούνας, συμπλήρωσε 3 κάρτες στα μπαράζ και έπαιξε κανονικά την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι κόντρα στο Περιβόλι Κέρκυρας, κάτι που έφερε την ένσταση από πλευράς Άρη Φιλιατών!

Στα μπαράζ ανόδου οι ποδοσφαιριστές δεν συμπληρώνουν κάρτες στις 4, αλλά στις 3. Η εκδίκαση της ένστασης δεν έχει οριστεί ακόμη, ωστόσο εφόσον ο Άρης την κερδίσει, θα πάρει εκείνος την άνοδο, καθώς η Θύελλα θα χάσει το ματς με το Περιβόλι Κέρκυρας στα χαρτιά και θα της αφαιρεθούν 3 βαθμοί, κάτι που στείλει την προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς στον… κουβά.

Τι λες τώρα;

Διαιτητές ποδοσφαίρου σε… έξαλλο ζέσταμα | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Απίστευτη μπουνιά σε φιλικό ματς γυναικών | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Άλλα Σπορ

Άφησε την μπάλα και πάει για… Elite World Record ο Ρηγάκης! | pics+video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO