Connect with us

Χανιά

Μετά τον Ταουσιάνη παίρνουν σειρά οι ανανεώσεις των παικτών

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Γιάννη Ταουσιάνη στο τιμόνι των Χανίων και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, σειρά πλέον παίρνουν οι ποδοσφαιριστές – Έχουν ήδη γίνει οι πρώτες κρούσεις για τις ανανεώσεις, που αποτελούν προτεραιότητα για τους “μπλε”.

 

Το κεφάλαιο του προπονητή έκλεισε από νωρίς για τα Χανιά, που ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Γιάννη Ταουσιάνη και έτσι το βάρος πλέον στρέφεται στον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με το κομμάτι των ανανεώσεων να είναι αυτό που φυσικά μπαίνει πλέον σε πρώτο πλάνο.

Μετά τον Ταουσιάνη λοιπόν, σειρά παίρνουν οι ποδοσφαιριστές. Ο έμπειρος τεχνικός έχει κατασταλάξει στους ποδοσφαιριστές που θέλει να έχει στο ρόστερ του και τη νέα χρονιά και έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με κάποιους παίκτες, ενώ έχουν ήδη γίνει προτάσεις ανανέωσης σε κάποιους εξ’ αυτών.

Σε πρώτο πλάνο λοιπόν είναι οι ανανεώσεις, με την εξέλιξη τους φυσικά να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με τις μεταγραφές. Ανάλογα με τις εξελίξεις και τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν κάτοικοι Χανίων, θα προσαρμοστεί και η μεταγραφική κινητικότητα, ούτως ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τις θέσεις που ενδεχομένως η ομάδα να χρειαστεί ενίσχυση.

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO