Connect with us

Παρασκήνιο

Κουλιμπαλί: Πρώτη σεζόν ως προπονητής – Είμαι χαρούμενος για το ξεκίνημά μου

Ο πρώην παίκτης του Πλατανιά, Ουσμάν Κουλιμπαλί ολοκλήρωσε την πρώτη του σεζόν ως προπονητής με επιτυχία, δείχνοντας την επιθυμία του να συνεχίσει με την ίδια όρεξη!

 

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής τον περασμένο Μάιο ως παίκτης της Αλ Σαχάνια του Κατάρ. Έκτοτε, ο μεταξύ άλλων πρώην ποδοσφαιριστής του Πλατανιά ανέλαβε προπονητής ακαδημιών, στην Aspire Academy, που είναι ένα μεγάλο κλαμπ ακαδημιών στην Ντόχα του Κατάρ αλλά και τη θέση βοηθού προπονητή στην Αλ – Ουάκρα, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της χώρας.

Με ανάρτησή του, ο Κουλιμπαλί έδειξε ικανοποιημένος από το ξεκίνημά του, καθώς η Αλ – Ουάκρα κατέκτησε το κύπελλο Κατάρ.

«Πρώτη μου σεζόν ως προπονητής, είμαι πολύ χαρούμενος για το ξεκίνημά μου και ελπίζω να πετύχω πολλά σπουδαία πράγματα. Ακόμα έχω να κάνω πολλή δουλειά γιατί η προπονητική είναι μία πραγματικά σκληρή δουλειά, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις!» ανέφερε ο Μαλινέζος.

Παρασκήνιο

Forbes: Αυτή είναι η λίστα με τους 50 πιο ισχυρούς Έλληνες εφοπλιστές – Που βρίσκονται Μαρινάκης, Αλαφούζος, Ηλιόπουλος, Μελισσανίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Τα συγχαρητήρια του ΠΣΑΠΠ στον Τζανή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Ο… Σπάρτακος Γιώργος Ξύδας! | pic

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO