Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Είπε “αντίο” στον Ήφαιστο ο Παναγιώτης Σίνης | pics

Ο Παναγιώτης Σίνης δεν θα συνεχίσει στον Ήφαιστο και τη νέα χρονιά και έτσι αποχωρεί ως πρωταθλητής, έχοντας καταφέρει την χρονιά που ολοκληρώθηκε να πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο.

 

Την αποχώρηση του από τον Ήφαιστο ανακοίνωσε με δημοσίευση του ο Παναγιώτης Σίνης, που δεν θα ακολουθήσει την ομάδα και σε επίπεδο Α’ ΕΠΣ Χανίων. Ο αρχηγός του Ηφαίστου έκανε μια αναδρομή στις όμορφες στιγμές που έζησε στον Ήφαιστο, με το κλείσιμο της παρουσίας του στην ομάδα να είναι το πιο όμορφο, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ο Σίνης ευχαρίστησε διοικήσεις, προπονητές και συμπαίκτες για αυτά τα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Χρήστο Οικονομάκη, τον οποίο χαρακτήρισε την “καρδιά” της ομάδας.

Φυσικά, στα σχόλια πολλοί συμπαίκτες του αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για την αξία του, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως άνθρωπος, χαρακτηρίζοντας τον πραγματικό “αρχηγό”.

Η ανάρτηση του:

Στα ταξίδια, λένε, σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά η διαδρομή! Αυτό το ταξίδι μου με τον ΗΦΑΙΣΤΟ όμως συνδυάστηκε με μια διαδρομή γεμάτη χαρές κι επιτυχίες και κατέληξε με τον πιο όμορφο τρόπο!!! Είχα την χαρά, στην σύντομη ιστορία του συλλόγου, να είμαι μέρος των δύο μεγαλύτερων επιτυχιών ,μέχρι τώρα, αυτού, παίζοντας σε έναν τελικό κυπέλου της Ε.Π.Σ.Χ. και κατακτώντας το πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ.Χ.

Είναι περίεργο όταν πρέπει να αποφασίζει το μυαλό και όχι η καρδιά σου για τα επόμενα σου βήματα, αλλά ξέρεις ότι έτσι πρέπει να γίνει!!!

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους άνηκαν στην οικογένεια του ΗΦΑΙΣΤΟΥ αυτές τις τέσσερις σεζόν (διοικήσεις, προπονητές, συμπαίκτες) και ιδιαίτερα τον Χρήστο Οικονομάκη που ήταν πάντα η καρδιά της ομάδας…μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω!!!

Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία στον δύσκολο δρόμο που έχει να διανύσει, αν και θεωρώ πως οι βάσεις είναι στέρεες και οι στόχοι θα επιτευχθούν!!!

Θα είμαι πάντα ένας από εσάς!!!

Κι επειδή ο χώρος είναι μικρός…εις το επανιδείν!!!

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO