Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Αγρια κόντρα Ιωνικού με δήμο Νίκαιας

Αντιπαράθεση με φόντο το γήπεδο της Νεάπολης…

 

Νέα κόντρα με φόντο το γήπεδο της Νεάπολης και την συντήρησή του, “άναψε” μεταξύ της ΠΑΕ Ιωνικός και της δημοτικής αρχής Νίκαιας. Οι κυανόλευκοι κατηγορούν τον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Μαραγκάκη ότι δεν έχει διάθεση να ασχοληθεί με το ζήτημα, ενώ απέδωσε ευθύνες και στον αντιδήμαρχο πρασίνου, κ. Σταματάτο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ομάδα μας έδωσε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στις 29/4 εκ τότε το γήπεδο είναι κλειστό, και στη διάθεση του δήμου έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα έργα που οφείλουν, για να διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση. Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, προεκλογικά υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα μας και εως σήμερα δεν έχει κάνει ΟΥΤΕ τα βασικά, χωρίς μάλιστα να δείχνει πως έχει και τη διάθεση να ασχοληθεί με τον Ιωνικό μας.

Η ευθύνη βαραίνει εσάς κ. Δήμαρχε αλλά και τον αντιδήμαρχο πρασίνου κ. Σταματάτο, που έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα όσα οφείλετε να κάνετε για τη συντήρηση του γηπέδου της Νεάπολης. Σας καλούμε να ανταποκριθείτε άμεσα στις υποχρεώσεις σας, και να σταματήσετε να παίζετε με την ιστορία και τον κόσμο του Ιωνικού. Εμείς θα περιμένουμε να δούμε να λύνονται όλα τα προβλήματα σύντομα και να τηρούνται όλα τα συμφωνηθέντα…».

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Βοσνιάδης: Φαβορί στον Βόρειο η ΑΕΛ – Στον νότιο υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO