Connect with us

Επικαιρότητα

Αυτά αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων για τα καλοκαιρινά πανηγύρια των ομάδων

Τι αποφασίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων για τα καλοκαιρινά πανηγύρια των σωματείων – Οι αλλαγές που έρχονται

 

Γνωστές έγιναν οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων αναφορικά με τα καλοκαιρινά πανηγύρια των ομάδων της πόλης, αλλά και των τοπικών σωματείων και συλλόγων. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να θεσπιστεί ένα τέλος χρήσης 500€ για τους συλλόγους που θα χρησιμοποιούν σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις και κοινόχρηστους χώρους  για πανηγύρια και εκδηλώσεις.

Τα συγκεκριμένα χρήματα θα αποδίδονται είτε για τις ανάγκες του σχολείου (έξοδα σχολικής περιόδου) είτε για τις ανάγκες του γηπέδου που θα γίνεται η εκάστοτε εκδήλωση. Στην περίπτωση του γηπέδου τα χρήματα θα μπαίνουν σε έναν ειδικό λογαριασμό για τις ανάγκες της εγκατάστασης.

Παράλληλα, συστάθηκε μία 5μελής επιτροπή που θα ελέγχει τους χώρους μετά την εκδήλωση για τυχόν φθορές ή βλάβες. Στην επιτροπή μέλος θα είναι ο εκάστοτε πρόεδρος κοινότητας που ανήκει ο χώρος που έγινε η εκδήλωση. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές μετά την πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής.

Επίσης, μία σημαντική διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι πλέον θα επιτρέπεται σε κάθε σωματείο να διοργανώνει τέσσερα και όχι δύο πανηγύρια τον χρόνο, κάτι το οποίο αναμένεται να «φέρει» πολλές γιορτές μέσα στο καλοκαίρι από τις ομάδες των Χανίων. Μένει να φανεί τι θα γίνει με το επιτρεπτό ωράριο καθώς θα συζητηθούν εκ νέου οι ώρες κοινής ησυχίας, που είναι σε εκκρεμότητα.

Επικαιρότητα

Χανιά – Ρέθυμνο: Καραμπόλα στον ΒΟΑΚ – Απεγκλωβίστηκε ένα άτομο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επικαιρότητα

Κρήτη: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και την Δευτέρα (1/7)!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επικαιρότητα

Ηράκλειο: Μια σύλληψη για παράνομα σφάγια και όπλα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO