Connect with us

Εθνική Ελλάδος

Στην Θεσσαλονίκη το τρόπαιο από το έπος του 2004

Οι αναμνήσεις του 2004 επέστρεψαν σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο ΟΠΑΠ γιορτάζουν τα 20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας με την διεξαγωγή του TROPHY TOUR powered by OPAP, το οποίο είχε 1ο σταθμό την Λάρισα (03/06) και 2ο την Θεσσαλονίκη (04/06).

Κατά τη σημερινή ημέρα, 2η ημέρα του Trophy Tour, το τρόπαιο «ταξίδεψε» στην Πλατεία Αριστοτέλους με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι συγκινητική καθώς η πλατεία γέμισε από κόσμο που ήθελε να φωτογραφηθεί με το τρόπαιο και τους Έλληνες Legends.

Από τις εορταστικές εκδηλώσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πρωταγωνιστές του έπους της Πορτογαλίας, οι άνθρωποι που εξύψωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην κορυφή της Ευρώπης το 2004.

Συγκεκριμένα στην Πλατεία Αριστοτέλους βρέθηκαν ο αρχηγός της ομάδας του 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Άγγελος Χαριστέας, οι οποίοι αποθεώθηκαν από τους παρευρισκόμενους, φωτογραφήθηκαν με φόντο το τρόπαιο και με αρκετούς φιλάθλους, μοίρασαν αυτόγραφα σε μικρά παιδιά και επανέφεραν στο κοινό τις μνήμες από το μαγικό καλοκαίρι του 2004.

Η έναρξη των εορταστικών επετειακών εκδηλώσεων και της έκθεσης του τροπαίου, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Ιουνίου στην Πλατεία Σάπκα, στην Λάρισα, όπου πλήθος κόσμου έδωσε το παρών και φωτογραφήθηκε με το βαρύτιμο τρόπαιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2004.

Την εορταστική εκδήλωση στην Λάρισα τίμησαν με την παρουσία τους ο πρωταθλητής Ευρώπης, Κώστας Χαλκιάς και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην εκδήλωση και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από την Εθνική Ομάδα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Αθανάσιος Μαμάκος και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Εθνική Ελλάδος

Εθνική Ελλάδας: H φανέλα που θα φορέσουν οι Legends 2004 στο επετειακό φιλικό με τους UEFA All-Stars

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο

Βεατρίκη Σαρρή
Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

“Περίπατος” για την Εθνική μας στο μπάσκετ 86-57 το Μαυροβούνιο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO