Connect with us

O SportCaster

Ο “γάμος” Ροκάκη και Ταουσιάνη – Εγγύηση για να είναι ξανά διεκδικητές τα Χανιά

Όσο εύκολη φαινόταν η υπόθεση παραμονής του Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο των Χανίων, άλλο τόσο “δύσκολη” ήταν για τον οργανισμό. Γράφει ο Sportcaster.

 

Η επισημοποίηση της παραμονής του Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο των Χανίων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ήταν το πρώτο χαρμόσυνο νέο για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και το πιο καίριο.

Τα παιδιά του sportcaster.gr δεν διάλεξαν τυχαία το προσωνύμιο “Στρατηγός” για τον Γιάννη Ταουσιάνη στην χθεσινή είδηση της παραμονής του στον πάγκο των Χανίων. Ο Έλληνας τεχνικός πέραν τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του στην άκρη του πάγκου, είναι ένας άνθρωπος με ήθος (κάτι που σπανίζει στον συγκεκριμένο χώρο) αλλά και παράλληλα η παρουσία του στον οργανισμό εγγυάται ότι η ομάδα θα βάλει ψηλά τον πήχη και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Είναι περιττό να πούμε και να αναλύσουμε τι σημαίνει για τα Χανιά και τον κόσμο τους η παρουσία του Γιάννη Ταουσιάνη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η είδηση της παραμονής του ακόμα και αν φύγουν ή μείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι η πιο σημαντική γιατί δίχως τον άνθρωπο που θα εμπνέει από τον πάγκο τους παίκτες, εκείνοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Ποδοσφαιρικά λοιπόν η παρουσία του Γιάννη Ταουσιάνη αποτελεί εγγύηση ότι τα Χανιά θα κάνουν ξανά πρωταθληματική πορεία και θα είναι ένας εκ των διεκδικητών της ανόδου στην Super League 1.

Ομοίως τα ίδια ισχύουν και για τον Αντώνη Ροκάκη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δείχνει πως όχι μόνο δεν ξενέρωσε από την φετινή σεζόν, όχι μόνο δεν κουράστηκε μετά τις επί χρόνια μάταιες προσπάθειες να γράψουν ιστορία τα Χανιά, αλλά παραμένει εγγυητής του παρόντος και του μέλλοντος της ομάδας. Είναι σίγουρο πως ο ίδιος θα έχει πολλή μεγαλύτερη εμπειρία από ότι τα προηγούμενα χρόνια, είναι δεδομένο πως όσο ο Ροκάκης δείχνει τόσο ζεστός – όπως έδειξε με το καλημέρα και το ότι έπεισε τον Ταουσιάνη πως τα Χανιά θα είναι ξανά πρωταγωνιστές τη νέα χρονιά – τόσο ο οργανισμός θα βάζει ψηλά τον πήχη.

O SportCaster

Ένας υγιής οργανισμός που δείχνει ότι χρειάζεται πίστη και υπομονή γιατί το όραμα υπάρχει!

Συνεχίστε την ανάγνωση

O SportCaster

Ως πότε στην Super League 2, θ’ (προ)αποφασίζουν άλλοι ποιοι θα ανεβαίνουν;

Συνεχίστε την ανάγνωση

O SportCaster

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την στήριξη και στα Περιβόλια να μην πέφτει καρφίτσα!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO