Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Με σκόρερ την Βεατρίκη Σαρρή η εθνική μας στην κορυφή του ομίλου | video

Με την Βεατρίκη Σαρρή να σκοράρει στο 13′ και να ανοίγει τον δρόμο για τη νίκη η Εθνική μας επικράτησε με 2-0 κόντρα στα Νησιά Φερόε και με ματς περισσότερο βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου των προκριματικών για το Euro 2025.

 

H Εθνική Γυναικών επικράτησε 2-0 των Νησιών Φερόε στο Torsvollur Stadium του Τορσχάβεν και έφτασε τους 10 βαθμούς στον 3ο προκριματικό όμιλο του Women’s EURO 2025. Η Βεατρίκη Σαρρή στο 13΄ το πρώτο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και η Σοφία Κόγγουλη με υπέροχο πλασέ στο 79΄ το δεύτερο ελληνικό γκολ.

Η Εθνική πήρε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό και μόλις στο 6΄ η Βεατρίκη Σαρρή βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το σουτ από το ύψος το πέναλτι έδιωξε σε κόρνερ η γκολκίπερ Μίκελσεν. Στο 13΄ όμως η Σαρρή σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, καθώς η Μίκελσεν δεν αντέδρασε σωστά, επηρεασμένη από τα πολλά φάλτσα στην εκτέλεση της Χανιώτισας μεσοεπιθετικού.

Ως το τέλος του ημιχρόνου η Εθνική είχε τον έλεγχο και επισκέφθηκε 2-3 φορές με αξιώσεις την περιοχή των Φερόε, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία. Η επόμενη καλή φάση για την Ελλάδα ήρθε στην αρχή του β΄ μέρους, στο 49′, όταν το σουτ της Σοφίας Κόνγκουλη από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ.

Το παιχνίδι κύλησε χωρίς φάσεις μέχρι το 78′, όταν η Χαλατσογιάννη πέρασε πολύ ωραία ασίστ στην Κόγγουλη, η οποία σημείωσε ένα όμορφο γκολ “σκάβοντας” τη μπάλα για το 2-0 της Εθνικής.

Νησιά Φερόε (Σίγκν Άντερσεν): Μίκελσεν, Γένσεν, Λάμχάουγκε, Ράϊαν, Α. Γιοχάνεσεν, Τορολσβντότιρ, Γιάκομπσεν (46΄ Σβάρβανταλ), Κρίστιανσεν, Κλάκστάϊν (83΄ Λίσμπεργκ), Σέβνταλ (60΄ Χόινταλ), Χούμελαντ (60΄ Κλέμεντσεν).

Ελλάδα (Αλέξανδρος Κατηκαρίδης): Γιαννακούλη, Μήτκου, Κακαμπούκη, Μάρκου, Σαρρή (87΄ Βαρδαλή), Σπυριδωνίδου (62΄ Παπαδοπούλου), Γιαννακά (46΄ Πατερνά), Χαλατσογιάννη (87΄ Στράντζαλη), Μωραΐτου, Κόγγουλη (79΄ Πούλιου), Παλαμά.

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κάτοικος Ρεθύμνου για τέταρτη χρονιά η Δήμητρα Μαρκουτσά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο

Βεατρίκη Σαρρή
Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Δύο ακόμα προσθήκες ο Ηρόδοτος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO