Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κατηκαρίδης: “Σημαντική η διαχείριση των συναισθημάτων”

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο ματς της Εθνικής ομάδας γυναικών κόντρα στα Νησιά Φερόε με 2-0 ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξανδρος Κατηκαρίδης.

 

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης ήταν ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της Εθνικής Γυναικών, κυρίως γιατί οι διεθνείς παίκτριες ξεπέρασαν το σοκ του προηγούμενου αγώνα με το Μαυροβούνιο, με την ισοφάριση του αντιπάλου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

“Μπορούμε να διακρίνουμε τρία θετικά σημεία στο σημερινό παιχνίδι. Και τα τρία αφορούν περισσότερο ζητήματα ψυχολογίας. Αρχικά, είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να διαχειριστούμε, θα έλεγα να αφήσουμε πίσω μας το σοκ που δεχθήκαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, με την ισοφάριση του Μαυροβουνίου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι κι ενώ ήμασταν εμφανώς καλύτεροι σε όλο το ματς. Η διαχείριση των συναισθημάτων, θετικών και αρνητικών, είναι πολύ σημαντική στις ομάδες.

Επίσης σήμερα διαχειριστήκαμε καλύτερα, με περισσότερη σιγουριά το παιχνίδι όταν βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ, ενώ μετά το δεύτερο γκολ μας έφυγε το -όποιο- άγχος και δείξαμε την ποιότητα που διαθέτουμε ως ομάδα.

Τα παραπάνω αποτελούν εξέλιξη και είμαστε ευχαριστημένοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν συνεχίζουμε την προσπάθεια για περαιτέρω βελτίωση.”

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κάτοικος Ρεθύμνου για τέταρτη χρονιά η Δήμητρα Μαρκουτσά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο

Βεατρίκη Σαρρή
Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Δύο ακόμα προσθήκες ο Ηρόδοτος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO