Connect with us

Παρασκήνιο

Γαμπρός στα Χανιά ο Γιάννης Παπανικολάου – Οι ευχές της Ρακόφ

Ο διεθνής μέσος της Ρακόβ έκανε το μεγαλύτερο βήμα της ζωής του στα Χανιά όπου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του.

 

Τα Χανιά θα είναι για πάντα η πόλη που θα έχει στιγματίσει τον Γιάννη Παπανικολάου. Δεν είναι μόνο ότι η Κρήτη αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα του αλλά και το ότι από τα Χανιά έκανε τα πρώτα και σπουδαία επαγγελματικά του βήματα πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Πλατανιά που αποτέλεσαν και το εφαλτήριο για να κάνει μια σπουδαία καριέρα και πλέον να έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο με την Ρακόφ στην Πολωνία.

Στα Χανιά επέστρεψε φέτος, όπως κάνει κάθε καλοκαίρι όπου πάντα θα έρθει για ολιγοήμερες διακοπές, αλλά για το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας του καθώς πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του.

Παρών στο γάμο ήταν και ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης, πρώτος του θείος και αδερφός της μητέρας του Γιάννη Παπανικολάου που δεν μπορούσε να λείψει από την ιδιαίτερη στιγμή του ανηψιού του.

Μάλιστα τις δικές της ευχές έστειλε και η Ρακόφ που μέσω των social media ευχήθηκε θερμά στον Γιάννη Παπανικολάου που έχει ριζώσει πλέον στην Πολωνία…

Παρασκήνιο

«Δεν είναι πλέον όνειρο τρελό, είναι πραγματικότητα» – Η παρακάμερα του ερυθρόλευκου θριάμβου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Forbes: Αυτή είναι η λίστα με τους 50 πιο ισχυρούς Έλληνες εφοπλιστές – Που βρίσκονται Μαρινάκης, Αλαφούζος, Ηλιόπουλος, Μελισσανίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Τα συγχαρητήρια του ΠΣΑΠΠ στον Τζανή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO