Connect with us

ΕΚΑΣΚ

Τα συγχαρητήρια του ΣΥΔΚΑΚ σε Εργοτέλη, Ηρόδοτο

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κρήτης συνεχάρη τους πρωταθλητές ανδρών και γυναικών της ΕΚΑΣΚ.

 

Παράλληλα στην ανακοίνωση που εξέδωσε, συγχαίρει τα μέλη του συνδέσμου για την αμέριστη συμπαράσταση τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η χρονιά δίχως κανένα πρόβλημα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τόσο την Πρωταθλήτρια ομάδα στην κατηγορία
Ανδρών ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.Η., όσο και την Πρωταθλήτρια ομάδα στην κατηγορία Γυναικών ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α.Ο.Ν.Α., αλλά και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., που εργάστηκαν σκληρά για να φέρουν εις πέρας τόσο τα συγκεκριμένα, όσο και όλα τα άλλα πρωταθλήματα με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα μέλη των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, που συμμετείχαν στις διοργανώσεις και όλοι μαζί βοήθησαν να
ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία το δύσκολο έργο τους, αποδεικνύοντας τη συνεχή εξέλιξη και ποιότητα των μελών των δυο Συνδέσμων. Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. θα είναι πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί, με σκοπό την εξύψωση της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Με εκτίμηση

ΕΚΑΣΚ

Συνεχάρη τις ομάδες της η ΕΚΑΣΚ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΚΑΣΚ

Έκτο το Ηράκλειο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΚΑΣΚ

Στην έκτη θέση της Ελλάδας οι κορασίδες του Ηροδότου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO