Connect with us

Χανιά

Τα λεπτά συμμετοχής των ποδοσφαιριστών – Ποιος “έσπασε” τα κοντέρ | pic

Από τον Κυριάκο Μαζουλουξή έως τον Μάνο Βόρφι! Απαντες συνεισέφεραν στην καλύτερη πορεία στην ιστορία της ομάδας μας, μέχρι την επόμενη! Τα Χανιά ολοκλήρωσαν την σεζόν, με κάποιους ποδοσφαιριστές να ξεχωρίζουν με την παρουσία τους – Ποιοι είχαν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

 

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τα Χανιά, αφήνοντας μια “πικρή” γεύση, καθώς δεν επετεύχθη ο μεγάλος στόχος της ανόδου, ωστόσο η 2η θέση θα πρέπει να είναι οδηγός για την επόμενη σεζόν. Η ΠΑΕ δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία καταγράφει τα λεπτά συμμετοχών των ποδοσφαιριστών της, με την “πρωτιά” να κρίνεται για μόλις 6 λεπτά.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μαζουλουξής ήταν ο ποδοσφαιριστής των “μπλε” που αγωνίστηκε περισσότερο από κάθε άλλον, καθώς αγωνίστηκε για 2.688 λεπτά, 6 λεπτά περισσότερα από τον Χρήστο Μπάτζιο που είναι δεύτερος στην σχετική λίστα με 2.682 λεπτά! Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Χανίων ξεχωρίζει στην σχετική λίστα, με τον Καλούδη Λεμονή να ακολουθεί με 2.559 αγωνιστικά λεπτά, ενώ ο Γιώργος Μάναλης είναι 4ος στην λίστα με 2.532 λεπτά.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάναλης είχε τις περισσότερες συμμετοχές για τα Χανιά την χρονιά που ολοκληρώθηκε με 32, έναντι 31 των προαναφερθέντων.

Αναλυτικά τα λεπτά συμμετοχών των ποδοσφαιριστών των Χανίων:

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Το αντίο του Μπάτζιου στα Χανιά – “Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας!”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO