Connect with us

Χανιά

Ο “Στρατηγός” δεν το κουνάει από τα Χανιά: Επίσημη η παραμονή Ταουσιάνη!

Στον πάγκο των Χανίων θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός με την ΠΑΕ ν’ ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών με την ομάδα να βάζει ξανά ψηλά τον πήχη για τη νέα χρονιά.

 

Με την παραμονή του “Στρατηγού” του ποδοσφαιρικού τμήματος, του ανθρώπου που ήρθε στα Χανιά και έκανε τον κόσμο να πιστέψει στο πλάνο του, τις ιδέες του και το όραμα του σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, ξεκίνησε ο σχεδιασμός των Χανίων για την επόμενη χρονιά.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των Χανίων και του Γιάννη Ταουσιάνη για την επόμενη χρονιά με τον Έλληνα τεχνικό να συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας.

Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία, όπως είχε διαφανεί μετά τις προηγούμενες συναντήσεις ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αντώνη Ροκάκη και τον Γιάννη Ταουσιάνη βάζοντας πλώρη για την δημιουργία της ομάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πλέον είναι προφανές πως σειρά, μετά την επισημοποίηση της παραμονής του Γιάννη Ταουσιάνη παίρνουν σειρά οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές ενώ τα Χανιά μετά και την σημερινή ανακοίνωση στέλνουν και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως σκοπεύουν να πρωταγωνιστήσουν και στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη.

Εκτιμώντας το έργο και την προσφορά του καταξιωμένου τεχνικού, η συνεργασία αυτή, που βασίζεται σε ένα κοινό όραμα για την πρόοδο και την επιτυχία της ομάδας μας, θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2024-2025).

Στις επαφές που είχαν το προηγούμενο διάστημα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης, με τον Γιάννη Ταουσιάνη, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων σε όλα τα θέματα και κοινή ήταν η επιθυμία να συνεχιστεί με προσήλωση και ακόμα μεγαλύτερο σθένος η προσπάθεια για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Του ευχόμαστε να συνεχίσει την καλή δουλειά και να οδηγήσει τα ΧΑΝΙΑ μας εκεί όπου όλοι ονειρευόμαστε!

Χανιά

Το αντίο του Μπάτζιου στα Χανιά – “Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας!”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Τα πρώτα δείγματα για το ρόστερ που θέλει ο Σπανός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Δυνατοί επιχειρηματίες των Χανίων στο πλευρό του Ροκάκη – Κλίμα συσπείρωσης γύρω από την ομάδα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO