Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Νέο δυνατό “χτύπημα” με Παληγεώργο ο Γρανίτης!

Ακόμα ένας “πρωταθλητής” θα φοράει τη νέα αγωνιστική περίοδο τα κιτρινόμαυρα της ομάδας από την Αγία Μαρίνα

 

Δεύτερο δυνατό μεταγραφικό “χτύπημα” μέσα στη ημέρα για τον Γρανίτη, με κοινό παρονομαστή τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας μετά την απόκτηση του Ακη Ψαράκη, το απόγευμα της Δευτέρας (3/6) ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της και με τον Χρήστο Παληγέωργο, ο οποίος, όπως και ο 24χρονος μέσος, θα κάνει το δρομολόγιο Αγιος Ιωάννης-Αγία Μαρίνα.

Οι κιτρινόμαυροι έτσι ενισχύουν την αμυντική τους γραμμή με ένα πολύπειρο ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλες τις κορυφαίες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, διαθέτει σημαντικές παραστάσεις, ενώ έχει κατακτήσει και πολλούς τίτλους στην καριέρα του.

Οι τελευταίοι χρονικά είναι με τον Απόλλωνα με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής Χανίων δυο φορές (2022 και 2024), αλλά και Κυπελλούχος Χανίων (2022), ενώ μεγάλες επιτυχίες γεύτηκε με τον Πλατανιά με τον οποίο έφτασε μέχρι το πρωτάθλημα της Super League.

Η ανακοίνωση του Γρανίτη: 

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Γρανίτης Αγίας Μαρίνας, με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου ποδοσφαιριστή Χρήστου Παληγεώργου. Τα λόγια για την αξία και για το ήθος του Χρήστου, είναι περιττά.

Γεννημένος στις 6 Ιουνίου του 1988 στο Αγρίνιο, ο δυναμικός αμυντικός έχει φορέσει τη φανέλα πολλών ιστορικών ομάδων, έχει αγωνιστεί στις κορυφαίες επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους στη σημαντική του καριέρα έως σήμερα. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Μαρκό, Πλατανιά, Ηρακλή, Παναχαϊκή, Ηρακλή Ψαχνών, Πανελευσινιακό, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Απόλλωνα Αγ.Ιωάννη.

Χρήστο, να έχεις πάντα την υγεία σου.

Α' ΕΠΣΧ

Στις 5 Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία ο Μινώταυρος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στον Απόλλωνα ο Κώστας Τσίτας!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επιστροφή Αιμίλιου Μιχαλόπουλου στον Άρη Σούδας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO