Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Ηχηρή μεταγραφή Γρανίτη – Στα κιτρινόμαυρα ο Ακης Ψαράκης!

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Γρανίτης, που ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Άκη Ψαράκη, που την τελευταία εξαετία αγωνίστηκε στον Απόλλωνα – Την φανέλα με το “10” θα φορά τη νέα χρονιά ο Ψαράκης.

 

Ο Γρανίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Άκη Ψαράκη, προχωρώντας σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή, σε ένα από τα μεγαλύτερα “μπαμ” του καλοκαιριού στο ποδόσφαιρο των Χανίων και έτσι ενισχύεται με έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Ο Άκης Ψαράκης αγωνιζόταν από το 2018 στον Απόλλωνα, με τον οποίο πανηγύρισε δύο φορές το πρωτάθλημα Χανίων (2022 και 2024), ενώ κατέκτησε και ένα Κύπελλο Χανίων (2022), ενώ την χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν από τους πλέον καθοριστικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγίου Ιωάννη, για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Έτσι, η ομάδα της Αγίας Μαρίνας αποκτά έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία, με στόχο να ενισχύσει και άλλο το ρόστερ της και φυσικά να επιστρέψει στην κορυφή του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, αλλά και την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Γρανίτης Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άκη Ψαράκη.

Γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου του 1999, ο 24χρονος επιτελικός μέσος αγωνίστηκε στην Κ17 του Ατρόμητου Περιστερίου, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στα Χανιά για λογαριασμό του Κρητικού Αστέρα. Ακολούθησε η Κ20 Πλατανιά και τον Ιανουάριο του 2018 μεταπήδησε στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Με τον Απόλλωνα το νέο απόκτημα της ομάδας μας αναδείχθηκε δυο φορές πρωταθλητής Χανίων (2022&2024), ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο ερασιτεχνών Χανίων (2022).

Το ταλέντο και η δίψα του Άκη πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Και βέβαια, η φανέλα με το νούμερο 10 βρήκε τον ιδανικό της κάτοχο.

Άκη, να έχεις πάντα υγεία.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO