Connect with us

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Γιακουμάκης: Συμφώνησε προφορικά με την Κρουζ Αζούλ – Ηγεμονικό συμβόλαιο!

Ο κρητικός επιθετικός είπε το «ναι» σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (2+1), με ετήσιες αποδοχές κοντά στα πέντε εκατ. ευρώ

 

Στο πρωτάθλημα του Μεξικού με τη φανέλα της Κρουζ Αζούλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γιακουμάκης!

Η λαοφιλής ομάδα της πόλης του Μεξικού είχε πρώτο στη λίστα τον Ντιβάν Ζαπάτα, αλλά τελικά η Τορίνο απέρριψε την πρόταση της. Ο 33χρονος Κολομβιανός φορ είχε πρόταση για ν’ αφήσει την Ιταλία και την Τορίνο, για να παίξει στο Μεξικό, αλλά η «γκρανάτα» την απέρριψε, έχοντας συμβόλαιο με τον Ζαπάτα έως το καλοκαίρι του 2026.

Έτσι η Κρουζ Αζούλ στράφηκε στη λύση του Ελληνα φορ από την Κρήτη, με τον οποίο συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (2+1), ενώ παράλληλα κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ για να πάρει τα δικαιώματα του.

Ο σύλλογος από το Μεξικό προσέγγισε την ομάδα του MLS, η οποία απέρριψε την πρώτη πρόταση έξι εκατ. ευρώ και επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση στα 10 εκατ. για να κλείσει τον Έλληνα διεθνή φορ.

Μάλιστα οι απολαβές του πρώην, μεταξύ άλλων, στράικερ του Πλατανιά και του ΟΦΗ θα είναι ηγεμονικές, καθώς σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρέουν οι ετήσιες αποδοχές του Γιακουμάκη θα είναι κοντά στα 5 εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους).

 

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Kicker: «Μάχη Άιντραχτ και Στουτγκάρδης για Κουλιεράκη»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Κάτοικος Ν.Σμύρνης για μια ακόμη χρονιά ο Κώστας Γαλανίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Η Ρακόφ αποχαιρετά τον Γιάννη Παπανικολάου με φιέστα!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO