Connect with us

Ποδόσφαιρο

Αυλαία με ρεκόρ συμμετοχών το 3ο Πακρήτιο Camp τερματοφυλάκων στο Λασίθι | pics

Έπεσε η αυλαία στο 3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών στο Λασίθι, που διοργάνωσε η GK Goalkeeper Academy, με το κλίμα να είναι γιορτινό στο Βουζουνεράκειο Στάδιο της Ιεράπετρας – Ρεκόρ συμμετοχών στο Λασίθι.

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών, που διοργάνωσε η GK Goalkeeper Academy στο Λασίθι, με την αυλαία να πέφτει την Κυριακή (2/6) στο Βουζουνεράκειο.

Το κλίμα ήταν γιορτινό με τερματοφύλακες και προπονητές να σημειώνουν ρεκόρ συμμετοχών στον Νομό Λασιθίου. Επόμενη στάση είναι το Ατσαλένιο το τριήμερο 7-9 Ιουνίου, ενώ το τριήμερο 21-23 Ιουνίου το camp θα μεταφερθεί στα Χανιά, όπου προσκεκλημένος θα είναι ο Αντονέλο Μπραμπίλα. Μάλιστα, οι εγγραφές για το camp των Χανίων θα είναι ανοιχτές έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση:

Χαρακτήρα γιορτής είχε η χθεσινή (2/6) τρίτη και τελευταία ημέρα δράσης στον πρώτο σταθμό του ‘‘3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών’’ της GK Goalkeeper Academy, που ήταν το Βουζουνεράκειο Στάδιο στην Ιεράπετρα.

Το πρόγραμμα ήταν πλούσιο και οι συμμετέχοντες Goalkeepers και GK Coaches, οι οποίοι κατέγραψαν ρεκόρ συμμετοχών στον Νομό Λασιθίου αποδεικνύοντας τη δίψα τους για εξειδικευμένη εκπαίδευση και την εμπιστοσύνη τους στο μεγαλύτερο goalkeeping camp της Κρήτης, τα έδωσαν όλα!

Η αρχή έγινε με τον διατροφολόγο και επιστημονικό συνεργάτη της GK Goalkeeper Academy, Δημήτρη Κατάκη, ο οποίος διεξήγαγε σεμινάριο με θέμα: ‘‘Γεύματα γύρω από προπονήσεις και ποδοσφαιρικούς αγώνες: η σπουδαιότητά τους’’.

Ακολούθησε η παρουσίαση του προπονητικού προγράμματος της ημέρας από τον Επικεφαλής της Ακαδημίας, Κώστα Γύπαρη, και η… εφαρμογή του στον αγωνιστικό χώρο. Το πρόγραμμα αφορούσε σε προθέρμανση με έμφαση στη σωστή τεχνική λαβών και πτώσεων, ενώ ακολούθησε προπόνηση με έμφαση σε τακτικά παιχνίδια και build-up.
Το αγωνιστικό μέρος ολοκληρώθηκε με τα άκρως απολαυστικά κι ανταγωνιστικά challenge games, που ανέδειξαν: δύο νικητές οι οποίοι εξασφάλισαν από ένα ζευγάρι γάντια προσφορά της Play Sports και δύο δευτεραθλητές οι οποίοι κέρδισαν από ένα ζευγάρι κάλτσες trix gripsocks.

Αμέσως μετά το τέλος του εκπαιδευτικού σκέλους, κάθε συμμετέχων έλαβε πιστοποίηση συμμετοχής στο ‘‘3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών’’, ενώ ακολούθησε ενημέρωση των γονέων για τις επιδόσεις των νεαρών αθλητών.
Στη συνέχεια, σε εντελώς γιορτινό κλίμα, η GK βράβευσε όλους όσοι συνεισέφεραν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Camp: Δήμος Ιεράπετρας (παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Χατζηδάκης), Ο.Φ. Ιεράπετρας (συνδιοργανωτής), ΕΠΣ Λασιθίου, Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λασιθίου, Εθελοντική Ομάδα Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων ‘‘Επίδρασις’’, Galaxy Hotel, Massati Meat Point, Μάνος Πηγιάκης και Σύλλας Λουτσέτης.

Η GK Goalkeeper Academy ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργάτες, χορηγούς και υποστηρικτές για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο Camp του Λασιθίου!

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στον 2ο από τους 4 σταθμούς του ‘‘3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών’’, που είναι το Γήπεδο Ατσαλένιου, στο Ηράκλειο, το τριήμερο 7-9 Ιουνίου 2024!

𝛀𝚺 𝚻𝚮𝚴 𝚷𝚨𝚸𝚨𝚺𝚱𝚬𝚼𝚮 (𝟕/𝟔) 𝚶𝚰 𝚬𝚪𝚪𝚸𝚨𝚽𝚬𝚺 𝚺𝚻𝚨 𝚾𝚨𝚴𝚰𝚨
Ο μόνος σταθμός του ‘‘3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών’’ στον οποίο οι εγγραφές παραμένουν ανοιχτές, είναι ο 4ος και τελευταίος. Ο λόγος για το Γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά, όπου το Camp θα διεξαχθεί το τριήμερο 21-23 Ιουνίου, με προσκεκλημένο τον σπουδαίο Αντονέλο Μπραμπίλα! Οι εγγραφές για τις ελάχιστες κενές θέσεις στα Χανιά, θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στις 5 Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία ο Μινώταυρος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

Στη Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος, στην Μπενφίκα ο Παυλίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO