Connect with us

Τοπικά

Το βλέμμα του Απόλλωνα στο Τυμπάκι

Σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ, με την άνοδο του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη να… περνάει από το Τυμπάκι, εκεί όπου ο ΑΟΤ υποδέχεται τον Μανδραϊκό – Τα σενάρια ανόδου για Απόλλωνα, Μανδραϊκό και Νεάπολη

 

Ο Απόλλωνας έχει ρεπό στην τελευταία αγωνιστική και θα έχει στραμμένο όλο το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι του Τυμπακίου. Πιο συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Χανίων περιμένουν την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στον ΑΟ Τυμπακίου και τον Μανδραϊκό. Για να μπορέσουν οι πρωταθλητές Χανίων να κατακτήσουν την άνοδο, θα πρέπει το παιχνίδι της Μεσσαράς να ΜΗΝ λήξει ισόπαλο αλλά με νίκη είτε του Τυμπακίου, είτε του Μανδραϊκού.

Σε αυτήν την περίπτωση, το Τυμπάκι ή ο Μανδραϊκός θα φτάσουν τους 13 βαθμούς και θ’ ακολουθήσει ο Απόλλωνας με 10 καθώς διαθέτει καλύτερη επίθεση. Ωστόσο, αυτό είναι το ένα κριτήριο αφού εκτός από “άσο” ή “διπλό” στο Τυμπάκι, στον Απόλλωνα δεν θέλουν νίκη της Νεάπολης επί της Νέας Ιωνίας με διαφορά δύο τερμάτων και πάνω.

Στην περίπτωση του Τυμπακίου, τα πράγματα είναι απλούστερα αφού είτε με νίκη, είτε με ισοπαλία παίρνει την άνοδο. Με “Χ” παίρνουν τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια και το Τυμπάκι και ο Μανδραϊκός.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο κόλπο της ανόδου βρίσκεται και η Νεάπολη που έχει όμως πολύ δύσκολο έργο αφού αντιμετωπίζει τη Νέα Ιωνία. Για να πάρει την άνοδο η ομάδα του Λασιθίου, πρέπει να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά και παράλληλα νίκη του Τυμπακίου ή του Μανδραϊκού. Σε ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Ρεθυμνιακός θα υποδεχθεί τον Καραβά με τις δύο ομάδες να θέλουν την πρώτη -και μοναδική- τους νίκη στα μπαράζ.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

Κυριακή 2 Ιουνίου | 17:00
Τυμπάκι – Μανδραϊκός
Νεάπολη – Νέα Ιωνία
Ρεθυμνιακός – Καραβάς
Ρεπό: Απόλλωνας

Η βαθμολογία:

1.Νέα Ιωνία (5) 13 (6-0)
2. Μανδραϊκός (5) 10 (8-5)
3. Απόλλων (6) 10 (9-7)
4. Τυμπάκι (5) 10 (5-3)
5. Νεάπολη (5) 7 (6-5)
6. Καραβάς (5) 1 (5-11)
7. Ρεθυμνιακός (5) 1 (1-9)

Τα κριτήρια ισοβαθμίας:

– 1ο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των ισοβαθμούντων

– 2ο κριτήριο η καλύτερη επίθεση. 3ο κριτήριο η καλύτερη άμυνα. Σε περίπτωση που μετά την εξάντληση των ανωτέρω τριών (3) κριτηρίων υπάρχει ακόμη ισοβαθμία, μπορεί να οριστεί κλήρωση ή ένας αγώνας μπαράζ με παράταση και πέναλτι.

Α' ΕΠΣΧ

Στις 5 Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία ο Μινώταυρος

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Μετατέθηκε για την Δευτέρα λόγω μη απαρτίας η Γ.Σ. της Ένωσης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Παραμένει τελικά στον Αστέρα Χαλέπας ο Γιώργος Μπονατάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO