Connect with us

Γ' Εθνική

Η “βολική” ισοπαλία τον πρώτο λόγο και στοιχηματικά στο Α.Ο. Τυμπακίου-Μανδραϊκός

Σήμερα πέφτει η αυλαία των μπαράζ ανόδου με τα βλέμματα όλων να στρέφονται στο Ηράκλειο εκεί που Τυμπάκι και Μανδραϊκός με ισοπαλία ανεβαίνουν “παρέα” στην Γ’ Εθνική κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο και από τις στοιχηματικές γεγονός που μαρτυρούν και οι αποδόσεις στο… Χ.

 

 

Το απόγευμα της Κυριακής θα γνωρίζουμε τις δυο ομάδες που θα ακολουθήσουν τη Νέα Ιωνία στην 3η Εθνική με το προβάδισμα να ανήκει σε Τυμπάκι και Μανδραϊκό καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας θα πάρουν μαζί την άγουσα για την παραπάνω κατηγορία χωρίς να μπλέξουν σε κανένα άλλο σενάριο.

Φυσικά αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο και απο τις στοιχηματικές εταιρείες και γι’ αυτο το λόγο η ισοπαλία έχει “καταρρεύσει” και είναι το φαβορί όπως συνηθίζουμε να λέμε. Πιο συγκεκριμένα πληρώνει μόλις 1.80 ενώ πολύ χαμηλά είναι και το under καθώς περιμένουν ένα “ήρεμο” ματς όπου καμία από τις δυο ομάδες δεν θα βάλει σε κίνδυνο το εισιτήριο που για την ώρα κρατάει στα χέρια της.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως μετά και τις τελευταίες εξελίξεις σημαντικό ρόλο θα παίξει και η 4η θέση η οποία συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερες πιθανότητες να δώσει και αυτή άνοδο καθώς αρκετές ομάδες δεν έχουν αποφασίσει επίσημα αν θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική με τον ΚΑΠ να αναφέρει πως αυτά τα κενά καλύπτονται από τις επιλαχούσες ομάδες και όχι απο αυτές που υποβιβάστηκαν.

Γ' Εθνική

Βασίλης Πλουσής: «Σκληρή δουλειά, πίστη και επιμονή»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Σε νέο ρόλο ο Πλουσής στον Άγιο Νικόλαο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Παραμένει κάτοικος Ρεθύμνου ο Αναστάσης Χουρδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO