Connect with us

Εθνική Ελλάδος

Επόμενος “σταθμός” τα νησιά Φερόε για την Εθνική Γυναικών

Η αποστολή αναχωρεί σήμερα για τα νησιά Φερόε

 

Η Εθνική Γυναικών προπονήθηκε το Σάββατο 01/06 το πρωί στο ΒΑΚ. Το πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία για όσες παίκτριες αγωνίστηκαν στο ματς με το Μαυροβούνιο και κανονική προπόνηση για τις υπόλοιπες. Το απόγευμα η Εθνική είχε ελεύθερο πρόγραμμα με βόλτα στο Ηράκλειο. Η αποστολή αναχωρεί την Κυριακή 02/06 για τα Νησιά Φερόε με πτήση τσάρτερ.

Στις τάξεις της Ομάδας επικρατεί σκεπτικισμός για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκαν δύο βαθμοί και ταυτόχρονα η ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στον 3ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Women’s EURO, με το γκολ πέναλτι που δέχθηκε στο 4o λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα παιχνίδι που είχε πετύχει ανατροπή, μετατρέποντας το 0-1 στο υπέρ της 2-1 και έλεγχε απόλυτα, χωρίς να κινδυνεύσει από το Μαυροβούνιο. Ωστόσο σταδιακά επέρχεται ηρεμία, με τις παίκτριες και το επιτελείο να εστιάζουν πλέον στο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (18:45 ώρα Ελλάδος) στην πρωτεύουσα του νησιωτικού κρατιδίου του Βορείου Ατλαντικού, το Τορσχάβν (τηλεοπτική μετάδοση από Nova).

Ανεξάρτητα πάντως από το αγωνιστικό μέρος, όλα τα μέλη της αποστολής εκφράζουν στις συζητήσεις τους τη χαρά τους που αγωνίστηκαν ξανά στο Ηράκλειο και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία του κόσμου της Κρήτης, που “αγκάλιασε” μία ακόμη προσπάθειά της Εθνικής Γυναικών.

Εθνική Ελλάδος

Εθνική Ελλάδας: H φανέλα που θα φορέσουν οι Legends 2004 στο επετειακό φιλικό με τους UEFA All-Stars

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο

Βεατρίκη Σαρρή
Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

“Περίπατος” για την Εθνική μας στο μπάσκετ 86-57 το Μαυροβούνιο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO