Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Τέλος ο Σταμάτης Καστρινάκης από τον Χάλη Βαρυπέτρου

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Χάλη ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον σύλλογο.

 

Ο Σταμάτης Καστρινάκης μετά από έναν χρόνο παρουσίας με διπλό ρόλο στην γυναικεία και την αντρική ομάδα του Χάλη Βαρυπέτρου, ανακοίνωσε την αποχώρηση του μέσω ανάρτησης στα social media. Ο ίδιος ευχαρίστησε όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε στην ομάδα του Βαρυπέτρου και αποχαιρέτησε τον σύλλογο με τον οποίο συνεργάστηκε για δύο φορές.

Η δήλωση του Σταμάτη Καστρινάκη

Η δεύτερη θητεία μου στην ομάδα του Α.Ο.Χάλης Βαρυπέτρου έκλεισε με μια μεγάλη επιτυχία για την γυναικεία ομάδα με το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική. Ένα πρωτάθλημα που παρόλο που είχε λίγες αγωνιστικές, είχε πολύ πάθος και πολύ άγχος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλο το διοικητικό συμβούλιο για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και την κατανόηση όλη την χρονιά.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργος Λαμπιθιανάκης για την άριστη συνεργασία και για την φιλία του, καθώς και μετέπειτα τους Βερναδάκη Κώστα και @Καπανέρη Δημήτρη για την συνέχιση της συνεργασίας αυτής χωρίς προβλήματα. Επιπρόσθετα, δεν θα μπορούσα να παραλείψω όλα τα κορίτσια που αγωνιστηκαμε μαζί και μάζεψα πολλές ωραίες αναμνήσεις καθώς και απεριόριστο ενδιαφέρον για το θέμα υγείας μου, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΘΕΡΜΆ.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια μου Stella Charalabaki @Eleni Xatzigrigoraki για την υπομονή και την εμπιστοσύνη όλη την χρόνια. Καλή συνέχεια στην ομάδα στο πρωτάθλημα της Β ΕΘΝΙΚΗΣ και εύχομαι όλοι οι στόχοι να εκπληρωθούν. Εις το επανιδειν, VAMOS LADIES

Β' ΕΠΣΧ

Στον Αστέρα Χαλέπας ο Παλαθούρας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Ποσειδώνας Τσικαλαρίων: Ανακοίνωσε συνεργασία με την GK Goalkeeper Academy του Κώστα Γύπαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στις 14-15 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα στο πρωτάθλημα – 7/9 ξεκινάει το Κύπελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO