Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Τέλος ο Μαρκάκης από Ικαρο – Αποθέωση από την ομάδα του Πασακακίου

Μετά από τρία χρόνια στο τιμόνι του Ικάρου ο Γιάννης Μαρκάκης αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου από το Πασακάκι

 

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν από δω και στο εξής ο Ικαρος και ο Γιάννης Μαρκάκης. Ο έμπειρος τεχνικός μετά από τρία χρόνια στο σύλλογο του Πασακακίου αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία, κλείνοντας έτσι και τον δεύτερο κύκλο του στην ομάδα.

Ο Ικαρος αποχαιρέτησε τον έμπειρο τεχνικό με μια γεμάτο συναίσθημα ανακοίνωση: “Πρόκειται για έναν εξαίρετο άνθρωπο με ήθος και αρχές, έναν επαγγελματία με αγάπη γι’αυτό που κάνει”, αναφέρει ο Ικαρος για να συμπληρώσει “Εδώ κλείνει και ο δεύτερος κύκλος με τον Γιάννη, τον οποίο ευχαριστούμε δημόσια για τα 7 συνολικά χρόνια και τα όσα έχει προσφέρει ως προπονητής και όχι μόνο στην ομάδα μας!!!”.

Η ανακοίνωση του Ικάρου:

Ο ΑΠΣ Ίκαρος Μουρνιών ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Μαρκάκη Γιάννη, ο οποίος σίγουρα αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη και δύσκολο έργο σε όποιον τον διαδεχθεί!!!

Ο Γιάννης Μαρκάκης ανέλαβε καθήκοντα προπονητή για δεύτερη φορά στην ομάδα μας τη σεζόν 2021-22, σε μια περίεργη χρονιά η οποία ήταν μετά την εποχή του κορονοϊου, όταν κανείς δεν γνώριζε τί θα αντιμετωπίσει και πώς θα κυλούσε η χρονιά έπειτα από τα lock down.

Τη σεζόν 2023-24, το ΔΣ αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά τον αγώνα του αείμνηστου Παναγιώτη μας και όχι να ενισχύσει το ρόστερ με μεταγραφές, με κίνδυνο τον υποβιβασμό. Ο coach Μαρκάκης έμεινε δίχως δεύτερη σκέψη στον πάγκο της ομάδας, στηρίζοντας εμπράκτως την απόφαση μας. Διαχειρίστηκε το ροστερ με το καλύτερο τρόπο, αξιοποιώντας μάλιστα και παιδιά που ήρθαν από την Ακαδημία ακόμα και σε παιχνίδια που η μπάλα “έκαιγε” και δικαιώθηκε απόλυτα με την παραμονή της ομάδας μας με παλικαρίσιες νίκες, χωρίς να της χαριστεί κανείς…

Αυτός ήταν για όσους δεν τον γνωρίζουν ο φίλος μας, ο προπονητής μας, ο Γιάννης Μαρκάκης!!! Πρόκειται για έναν εξαίρετο άνθρωπο με ήθος και αρχές, έναν επαγγελματία με αγάπη γι’αυτό που κάνει. Δυστυχώς όμως στο χώρο του ποδοσφαίρου όπως και της ζωής, κάποιοι κύκλοι κλείνουν και ανοίγουν άλλοι!!! Εδώ κλείνει και ο δεύτερος κύκλος με τον Γιάννη, τον οποίο ευχαριστούμε δημόσια για τα 7 συνολικά χρόνια και τα όσα έχει προσφέρει ως προπονητής και όχι μόνο στην ομάδα μας!!!

Αποχαιρετούμε λοιπόν τον προπονητή Μαρκάκη, αλλά όχι τον φίλο μας Γιάννη και του ευχόμαστε από καρδιάς ότι καλύτερο από εδώ και πέρα!!!

Εις το επανιδείν…

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO