Connect with us

Εθνική Ελλάδος

Κρίμα για την Εθνική Γυναικών: Έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις!

Αδίκησε τον εαυρό της στο Ηράκλειο η Εθνική Γυναικών. Η «γαλανόλευκη» έμεινε στο 2-2 με το ισχυρό Μαυροβούνιο δεχόμενη γκολ με πέναλτι στο 90’+3′ για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2025.

 

Η Εθνική Ομάδα βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από νωρίς αφού έπειτα από υπέροχη συνεργασία των φιλοξενούμενων η Κουτς βρήκε χώρο και νίκησε τη Γιαννακούλη στο 3ο λεπτό. Οι παίκτριες του Αλέξη Κατηκαρίδη δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν στο 11′ με την Ελένη Μάρκου να παίρνει το ριμπάουντ από σουτ της Κόγγουλη. Η Μάρκου μάλιστα είχε και δοκάρι τρία λεπτά αργότερα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος και βρήκε γρήγορα γκολ στο 49′ με τη Σούλα Σπυριδωνίδου. Η Βεατρίκη Σαρρή έβγαλε όμορφη σέντρα από αριστερά και η φορ του Παναθηναϊκού με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Ελλάδα. Ένα αυστηρό πέναλτι στο 90’+3′ όμως έδωσε την ευκαιρία στο Μαυροβούνιο να ισοφαρίσει και η Μπουλάτοβιτς δεν αστόχησε.

Έτσι, οι δύο ομάδες έμειναν… χέρι χέρι στην πρώτη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς με το πέρας της 3ης αγωνιστικής και όλα δείχνουν πως θα λύσουν τις διαφορές τους για την κορυφή την τελευταία αγωνιστική στο Μαυροβούνιο.

ΕΛΛΑΔΑ (Α. Κατηκαρίδης): Γιαννακούλη – Παλαμά (46’ Πατερνά), Γκούνη, Γκάτσου, Μήτκου – Μάρκου, Κακαμπούκη, Σαρρή – Χαλατσογιάννη, Κόγγουλη (62’ Γιαννακά), Σπυριδωνίδου.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Μ. Μάριτς): Κρστοβιτς – Τζούρκοβιτς, Μπόζιτς, Τζούκιτς, Κάρλισιτς – Τομάσεβιτς (57’ Σάριτς), Μπουλάτοβιτς, Τζόκοβιτς – Στάνοβιτς, Κουτς, Ντέσιτς

Εθνική Ελλάδος

Εθνική Ελλάδας: H φανέλα που θα φορέσουν οι Legends 2004 στο επετειακό φιλικό με τους UEFA All-Stars

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο

Βεατρίκη Σαρρή
Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

“Περίπατος” για την Εθνική μας στο μπάσκετ 86-57 το Μαυροβούνιο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO