Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

ΑΠ Σούδας: Ανανέωσε και ενισχύθηκε το τεχνικό επιτελείο | pics

Η Ακαδημία της Σούδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με όλο το τεχνικό επιτελείο

 

Δεν αλλάζει η πετυχημένη συνταγή της ΑΠ Σούδας. Η Ακαδημία ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με όλο το τεχνικό επιτελείο το οποίο μάλιστα ενισχύεται και ακόμη περισσότερο.

Στα καθήκοντά τους επίσης θα συνεχίσουν και για τη νέα χρονιά ο Γενικός Διευθυντής Αντώνης Παπαγεωργίου και ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Τζατζιμάκης, το έργο των οποίων έχει κριθεί απόλυτα επιτυχημένο.

Η ανακοίνωση:

Από το Δ.Σ. της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια της μέχρι σήμερα αρμονικής συνεργασίας και ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη του συνεχίζει τη συνεργασία του και για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με τους προπονητές Δημήτρη Φούρλα, Ισίδωρο Λάρδα, Γιάννη Νταουντάκη, Αλέξανδρο Σελινιωτάκη, Κώστα Μπογιαντζή, Ελένη Κωσταμένα.

από τα αριστερά οι Παπαγεωργίου, Σφακιωτάκης, Φούρλας, Σελινιωτάκης, Τζατζιμάκης

Στο Τεχνικό Επιτελείο εντάσσονται και οι Αντώνης Κουρκουμελάκης, Κώστας Τερεράκης, Ονούφρης Σφακιωτάκης, και Προκόπης Προκοπάκης οι οποίοι είχαν ήδη λάβει το βάπτισμα του πυρός κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.

Τερεράκης, Κουρκουμελάκης, Μπογιαντζής, Νταουντάκης, Λάρδας

Στα καθήκοντά τους επίσης θα συνεχίσουν και για τη νέα χρονιά οι ικανότατοι και επιτυχημένοι Γενικός Διευθυντής Αντώνης Παπαγεωργίου και ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Τζατζιμάκης.

Κωσταμένα και Προκοπάκης

Τους ευχόμαστε υγεία με μια δημιουργική και επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά καθώς και οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία.

Εντός των επομένων ημερών θα ακολουθήσουν και οι επόμενες ανανεώσεις.

Β' ΕΠΣΧ

Στον Αστέρα Χαλέπας ο Παλαθούρας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Ποσειδώνας Τσικαλαρίων: Ανακοίνωσε συνεργασία με την GK Goalkeeper Academy του Κώστα Γύπαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στις 14-15 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα στο πρωτάθλημα – 7/9 ξεκινάει το Κύπελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO