Connect with us

Σούπερ Λιγκ

9ος πιο ακριβός παίκτης στην Ελλάδα ο Κουλιεράκης – Τόσο αξίζει

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα με τους ακριβότερους ποδοσφαιριστές στην Super League 1 – Δείτε που έχει φτάσει η αξία του Χανιώτη αμυντικού του ΠΑΟΚ

 

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ολοκλήρωσε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά με την φανέλα του ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις σε κύπελλο και Ευρώπη, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ελλάδας με τον δικέφαλο του Βορρά. Παράλληλα, ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικός αποτελεί και μέλος της Εθνικής ομάδας των ανδρών.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του (είναι 20 ετών) και λαμβάνοντας υπόψιν τα περιθώρια εξέλιξης που έχει εμφανίσει, ο Κουλιεράκης βρίσκεται στην 9η θέση των πιο ακριβών παικτών του Ελληνικού πρωταθλήματος! Η αξία του χανιώτη στόπερ έχει φτάσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας με αξία 15.000.000 ευρώ, ενώ ακολουθεί ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ με 13.000.000 ευρώ και ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού με επίσης 13.000.000 ευρώ.

Σούπερ Λιγκ

Επέστρεψε στον Ατρόμητο ο Ουάρντα

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Εργομετρικά και γυμναστήριο είχε το… μενού

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Ελεύθερος ο Χανιώτης Ντεντάκης από τον Λεβαδειακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO